2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

1441 بازدید | 78 پست

بچه ها خیلی حالم بد شوهرم یه مقدار پول داشت گفتم برو طلاوبخر گفت باشه بعدش اومد گفت میخوام با مادرمو خواهرم برم بخرم توتم اگه میخوای بیا بعد دعوامون شد من نرفتم حالا نمیدونم پول و چی کار کرده اگه داده باشه مادرش چی یا برای اون طلا گرفته باشه

خسته ترینم

برا آرامشت صلوات فرستادم قشنگم

التماس دعا عزیزم..

رفقا میشه ۴۰ نفرتون لایک کنه و برا حاجتم صلوات بفرستین😘

هر کی صلوات فرستاد لایک کنه تا براش بفرستم..مرسی قشنگم❤️ 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توام میرفتی تواین مواقع لج نکنید

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
چرا نرفتی؟؟میرفتی خودت برمیداشتی،،مگه برای طلای پس اندازم کسیو میبرن با خودشون😐😐

خب منم از همین حرصم گرفت گفتم بیا خودمون بریم گفت نه منم عصبی شدم الانم دارم منفجر میشم باهاشم سر و سنگینم نمیتونم بپرسم پول کو

خسته ترینم