2777
2789
عنوان

توده سینه

440 بازدید | 8 پست

بچها چند روزی هست حس میکنم کنار سینه م پایین تر از زیر بغلم یه چیز دایره ایی شکله که دست میزنم درد میکنه 

خطرناکه ؟ سینه سمت راستم اینطوری نیست فقط چپ اینطوری و همش حس میکنم سرطان سینه دارم 😭😭😭😭 

۲۰ سالمه و مجردم 

توروخدا بهم بگید خطرناکه ؟ کسی براش پیش اومده ؟

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرکت می‌کنه ؟؟؟برو دکتر برات معاینه می‌کنه یا می‌فرسته سونو ،الان ب شکر خدا همه چیز قابل درمان

وقتی دستکاریش میکنم اره 

برجسته نیست روی سینم ، داخل سینمه حس میکنم یه چیز دایره ایی داخل سینمه پایین تر از زیر بغلم 

وقتی دستکاریش میکنم اره  برجسته نیست روی سینم ، داخل سینمه حس میکنم یه چیز دایره ایی داخل سینم ...

شاید گردی خود سینه است ،باید برای معاینه قشنگ ماهر باشی ،مثلا رو ب پشت بخوابی لباستم دربیاری ،جهت عقربه های ساعت با دو انگشت اونم نوکش نه جای نرم انگشت ،یواش یواش معاینه کنی ببینی واقعا چیزی هست یا نه 

شاید گردی خود سینه است ،باید برای معاینه قشنگ ماهر باشی ،مثلا رو ب پشت بخوابی لباستم دربیاری ،جهت عق ...

خدا خیرت بده ممنونم عزیزم😭🩵🩵🩵🩵