2777
2789
عنوان

دلم خیلی از شوهرم گرفته کاش...

439 بازدید | 6 پست

کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم . 

سلام خانوما 

من ۲۰ سالمه ی پسر  ۲ ساله دارم . شوهرم ۳۰ سالشه  باهم دوست بودیم  چند ماه  بعدش ازدواج کردیم خیلی زیادد دوسش داشتم ولی  بعد ازدواج متوجه شدم ی ادم خیلی   خشکی هست . تو خونه اصلا باهام حوصله حرف زدن نداره .  از سر کار میاد خونه به بهونه این ک  بچه اذیت میکنه میره اونور میخوابه تا صبح  بشه . 

واسه منو بچم وقت نمیزاره تو این  ۴ سال یک بار نگفت لباس بپوش بیرمت بیرون یا مسافرت هر وقت بیرون رفتیم من با التماس و خواهش و قهر بردمش .

یک بار نشد با منو پسرم بیاد بیرون همش میگه میخواین برین خودتون برین. منم هیچ جایی ندارم ی خونه مادرمه ک  مادر پدرم جدا شدن مادرم ازدواج مجدد کرد  زیاد نمیتونم برم اونجا ی دونم بیرونه ک اخه دوتایی  با بچم چقد بیرون برم همش تو خونم افسردگی گرفتم دارم میمیرم . به شوهرمم با هر زبونی که بگین گفتم  بارها باهاش صحبت کردم  اما خودش رو میزنه به نفهمی . شما بگید من با این مرو چیکار کنم اگه بچه نداشتم واقعا تو این زندگی نمیموندم چون واقعا منو مریضم کرد .

یه کم دیر به فکر افتادی 

و خیلی زود و کم سن ازدواج کردی و مادر شدی 

فکر نکنم ایشون تغییر کنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه کم دیر به فکر افتادی  و خیلی زود و کم سن ازدواج کردی و مادر شدی  فکر نکنم ایشون تغییر ...

واقعا زود ازدواج کردن بزرگترین اشتباه زندگیم بود فقط به خاطر وجود پسرم پشیمون نیستم اما از زود ازدواج کردن و شوهر کردن به شدت  پشیمونم  و هر روز میگم چ غلطی کردم  و راه برگشت ندارم چون اگر  جدا شم اصلا خانواده ای ندارم حمایتم کنن . و به شدت دلم واسه پسرم میسوزه  چون خودم بچه طلاق بودم دوست ندارم اونم بچه طلاق بشه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت تغییر نمیکنه یا عادت کن و زندگی کن ب خاطر بچت یا شرایطشو داری جداشو

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79