2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ورزش لاغر میکنه......حالا هر ورزشی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اینکه لاغر بشی یانه به کالری دریافتیت مربوط میشه 

وقتی بدنسازی کار میکنه بدنت درطول شبانه‌روز کالری بیشتری میسوزونه ولی ورزشای هوازی فقط تایم ورزش کالری بیشتری میسوزونی. 

اینکه لاغر بشی یانه به کالری دریافتیت مربوط میشه  وقتی بدنسازی کار میکنه بدنت درطول شبانه‌روز ...

خیلی ممنون از راهنمایی♥️♥️

آخه خیلیا میگن نمیشه ده کیلو کم کرد باهاش 

هرچی میشنوی باور نکن

🥺🥺آخه خیلی رو لاغر شدنم حساس شدم بعد باشگاه ثبت‌نام کردم دو هفته میرم تغییر هم نکردم هی میگن با بدنسازی چربی از دست میره عضله میاد به جاش وزن کم نمیکنی آخه من وزنم ۹۰قدم۱۷۶نمیشه که کم نشم🥺

خیلی ممنون از راهنمایی♥️♥️ آخه خیلیا میگن نمیشه ده کیلو کم کرد باهاش 

اصلا باور نکن چون اطلاعاتشون کمه. شما وقتی بدنسازی کار میکنی عضله تخریب میشه و برای باز سازی عضله نیاز به زمان هست همین بازسازی طی زمان 24تا 48ساعت باعث میشه سوخت و ساز بالا بره.

از طرفی عضله بیشتر باعث افزایش سوخت ساز میشه 

اگه یه رژیم اصولی داشته باشی و کمتر از کالری مورد نیاز بدنت مصرف کنی خیل اصولی و خوش فرم وزن کم میکنی. بدنت شل نمیشه وافتادگی پیدا نمیکنه. 

اصلا باور نکن چون اطلاعاتشون کمه. شما وقتی بدنسازی کار میکنی عضله تخریب میشه و برای باز سازی عضله نی ...

خیلی ممنون خیلی اطلاعات زیادی دارین 

مربی هستین؟

من روزانه ۷۰۰تا ۸۰۰کالری میخورم آب هم زیاد می‌نوشم برنج هم تا چهار قاشق خوبه از نظر شما؟

🥺🥺آخه خیلی رو لاغر شدنم حساس شدم بعد باشگاه ثبت‌نام کردم دو هفته میرم تغییر هم نکردم هی میگن با بد ...

اصولش توضیح دادم . شما ورزش هوازی انجام بدی و رژیم رعایت نکنی اصلا تغییر نمیکنی ولی اگرتو بدنسازی رژیم رعایت نکنی به مرور سایز کم میکنی و بدنت خوش فرم میشه. 

فقط رژیمتو رعایت کن و قبل ورزشت قهوه بخور و بعدش یه لقمه نون پنیر یا لیوان شیر و خرما یا سفیده تخم مرغ حتما بخور حتما نتیجه میگیری. استرس برات سمه فقط ریلکس باش و مدام نرو روی ترازو ماهی یه بار خودتو وزن کن. یه عکس از خودت بنداز سه ماه بعدم مقایسه کن ببین چقدر تغییر کردی

خیلی ممنون خیلی اطلاعات زیادی دارین  مربی هستین؟ من روزانه ۷۰۰تا ۸۰۰کالری میخورم آب هم زیاد م ...

نه عزیزم مربی نیست سالیانی تی آریکس و بدنسازی کار کردم.

کالری زیر 1200نبند چون استپ میکنی. سعی کن کالری مصرفیتو کم و زیاد کنی دویا سه روز درهفته برنج بخور. هر ماه یکبار یه وعده با خیال راحت بخور این برای ایجاد شوکه. سعی کن قبل ساعت هشت شام بخوری. خوابتم تنظیم باشه

اصولش توضیح دادم . شما ورزش هوازی انجام بدی و رژیم رعایت نکنی اصلا تغییر نمیکنی ولی اگرتو بدنسازی رژ ...

باشه عزیزم حتما اینکارارو انجام میدم ممنون از تمامی راهنماییت و مهربونیت♥️انشالله همیشه در زندگی موفق و سربلند باشید🥰