2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

80 بازدید | 15 پست

امسال نهمم

تجربی انتخاب خانوادمه ولی حس میکنم اینده ی خوبی نداره..توانایی(یکم) تقریبا تو هر سه رشته تجربی و ریاضی و هنر دارم ولی یه رشته اینده دار میخوام انتخاب کنم..نظرتون چیه؟اونایی که معلمن یا فنی و هنر و ریاضی میخونن وضعیت چطوره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا فکر میکنی تجربی آینده نداره.اگه هدفت فرهنگیانه توی تجربی با رتبه های بالاتری نسبت به انسانی قبول میشن.چون تو انسانی فرهنگیان رشته تاپه ولی تو تجربی جزو رشته های درجه دو حساب میشه

.اگه ریاضیات خوبه و به مهاجرت فکر می‌کنی رشته های مهندسی برات بهترن.

تجربی واقعا دیگه وضعشون تا زمان ما خوب نیست

عزیزم  پزشکی  پرستاری  اینا یه چیزی نیست که  در آینده تعطیل بشه  

دوما شاید کلی آدم برن تو اون رشته   ولی  ظرفیت پذیرش محدوده  پس اشباع نمیشه  

درضمن ریاضی و فنی معماری و این چیزا همین الانشم بیکارن  چه برسه به آینده 🤣

چرا فکر میکنی تجربی آینده نداره.اگه هدفت فرهنگیانه توی تجربی با رتبه های بالاتری نسبت به انسانی قبول ...

دقیقا هر کی تو اقوام دکتره در حد معمولی یا معمولی رو بالاست وضعش اونایی که مهندسی خوندن تو بهترین کشورای دنیا زندگی میکنن

دقیقا هر کی تو اقوام دکتره در حد معمولی یا معمولی رو بالاست وضعش اونایی که مهندسی خوندن تو بهترین کش ...

عزیزم اون مهندس هایی که میگی   از رتبه ۱ تا ۵۰۰ و شامل میشه بقیه یا فرهنگیان  یا بیکارن 

ولی تجربی تا رتبه ۶۰۰۰ میتونی یه شغل خوب پیدا کنی   

نگاه نکن ب اینکه چی اینده داره

ب علاقت نگاه کن

ادمی ک ب یه چیزی علاقه داشته باشه انقد براش تلاش میکنه تا تو اون زمینه ب درامد برسه

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

دقیقا همین نگاه باعث میشه آدم توی حرفه‌اش موفق نشه...

من رتبه ۲۳ کنکور بودم

و ۲ ارشد 

حقوق خوندم خیلی هم راضی‌ام

اونایی که رتبه ۱ تا ۵۰۰ تجربی،ریاضی یا انسانی می‌شن انقدر علاقه داشتن که فقط به هدفشون فکر کردن

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…