2789
عنوان

زندگی معمولی

100 بازدید | 9 پست

بچه ها من زندگیم کاملا معمولیه

امامدام اضطراب دارم

مثلانگرانم اگه بچه دارشم بچه هام مریض باشن و کم هوش باشن یا بیمارروانی

از پس زندگی و مسئولیت هاش برنیان

چکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کار خوبی میکنی 

والا همش داریم چونه میزنیم لباس بپوش فلان چیزو بخور 😂😂😂سخت نگیر بابا فکرش از خودش سختتره 

زندگی کلا سخته

هرمدلی باشه سختی داره

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

بگو انشالله بچه‌هام سالم و شیطونن که از درو دیوار بالا میرن! بعدم اینقدر باهوشن که نمی‌دونم جواب سوالاشونو چطور بدم!

چرا اینجوری فکر نمی‌کنی؟ 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
نمیدونم چرا مدام مضطربم

خب اشتباه می‌کنی! مگه بین افراد خانواده یا اقوام نزدیک کسی رو دارین که کم‌هوش یا روانی باشه؟!

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خب اشتباه می‌کنی! مگه بین افراد خانواده یا اقوام نزدیک کسی رو دارین که کم‌هوش یا روانی باشه؟!

خودم هوشم متوسطه اما انتظار دارم بچه ام از خودم باهوش ترباشه

خودم وسواس واضطراب وابستگی دارم درحد متوسط، نه شدید

خودم هوشم متوسطه اما انتظار دارم بچه ام از خودم باهوش ترباشه خودم وسواس واضطراب وابستگی دارم درحد م ...

اینو بدون تفکرات و استرس و اضطراب شما به بچه منتقل میشه . پس سعی کن آروم باشی. هیچی نمیشه.