2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید...

35 بازدید | 0 پست

بچه ها من امسال تازه مدرک دیپلمم رو گرفتم کنکور دادم مجاز شدم و جز سه تا رشته تاپ روزانه توی دانشگاه بوعلی همدان که شهر خودمه و تهران و تبریز جای دیگه و چیز دیگه ای رو نزدم چون برام مهم بود که چه رشته ای و کجا میخوام درس بخونم خلاصه که نشد،تصمیم گرفتم یه سال پشت کنکور بمونم تا من خواستم درس بخونم زد و مریض شدم بعد از اونم دقیقا یک روز نشده بود که خوب شدم خاله مامانم فوت کرد و تو مراسم های اون خانوادم یه آنفولانزای شدید گرفتن و بعد دوباره من ۲ هفته افتادم بعدش که ما خوب شدیم پدربزرگم که خیلی بهش وابسته‌ام گرفت و الان تقریباً ۲۳ روزه که توی آی‌سی یو  بستریه رفت داخل کما و خوشبختانه و خداروشکر بهوش اومد اما هنوزم حالش خوب نیست ازتون خواهش میکنم براش دعا کنید که تو همین هفته خوب بشه بعد حالا بابای خودم گیر سه پیچ داده به درس خواندنم که هزار سرکوفت و بدبیراه به من میگه ک همین امشب به مامانم میگفتم یه تصمیمی براش میگیرم که دندونات(دندونای مامانم) خرد بشه و هزار جور چیز دیگه که قلبم تیکه تیکه میشه بگمشون درضمن اینم بگم که من نه از اونام که هر روز بیرون باشم یا اینکه تا حالا مچ منو گرفته باشن که بخاطر اون باشه اینم بگم که تا به حال من یه مشاور هم نداشتم نه مدرسه غیر انتفاعی بودم نه کلاس کنکور رفتم کلا هیچی شاید در حد ۳ تا کتاب کمک درسی همین و بس حتی اتاق شخصی هم ندارم دریغ از میز تحریر و لپتاپ برای جزوه و هزار چیز دیگه خلاصه شما به من بگید وقتی عزیز دلتون می‌ره می‌خوابه سر تخت بیمارستان و انقدر استرس و اعصاب خوردی دارید که چشماتون فقط اشک و آه و دعاست چطور میتونین درس بخونین به من بگین چیکار کنم خودمم از بابت کنکور نگرانم ولی باور کنید نمیتونم من قبل از تمام این ماجرا ها روزی دوازده ساعت درس می‌خوندم فقط یه خواهی هم که دارم اینه که برای پدر بزرگم دعا کنید خواهش میکنم🙏🙏

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟