2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم من تو یک ماه 5 کیلو کم کردم

لطفاً میشه جواب سوالاتم بدی 

غیر از بدنسازی کار با دستگاه ورزش دیگه ای هم میکردی؟

به. اینکه غذاتو رعایت میکردی؟مثلا چند کالری میخوردی یا برنج چند قاشق میخوردی

مرسی عزیزم که گفتی🥺🥺داشتم نا امید میشدم همه میگفتن با بدن سازی نمیشه لاغر کرد من هم آخه پول دادم و ...

نه عزیزم خیلی تاثیر داره البته اگر زیرنظر مربی کارکنی زودتر نتیجه میگیری چون تعداد ست ها و حرکات مهمه درکنارش رژیمم رعایت کنی خیلی زود جواب میگیری من 75 کیلو بودم درست یک ماهه یه روز درمیون روزی 2 ساعت کارمیکنم الان 69.5 تا 70 کیلوام😍

لطفاً میشه جواب سوالاتم بدی  غیر از بدنسازی کار با دستگاه ورزش دیگه ای هم میکردی؟ به. اینکه غ ...

ببین کالری شماری اعصابتون داغون میکنه

برنج کم روغن بخور قند مصرف نکن لاغر میشی همین نیاز نیست بدنتو اذیت کنی 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
لطفاً میشه جواب سوالاتم بدی  غیر از بدنسازی کار با دستگاه ورزش دیگه ای هم میکردی؟ به. اینکه غ ...

آره عزیزم چراکه نه

ببین من تردمیل و دوچرخه تو برنامه ام هست با همون حرکت های شکم و پهلو دمبل و این چیزا که معمولا تو بدنسازی همه استفاده میکنن

کالری شماری هم نداشتم فقط مربی بهم گفت درهفته دوبار فقط برنج اونم ظهر 8 قاشق بقیه هفته وعده هام نونی و سبزیجاته نونم نو جو یک چهارمش میوه آزاده تنقلات و قند و شکرم حذف همین

نه عزیزم خیلی تاثیر داره البته اگر زیرنظر مربی کارکنی زودتر نتیجه میگیری چون تعداد ست ها و حرکات مهم ...

خوشحال شدم 😍منم از مربی برنامه گرفتم خودمم تو خونه رقص میکنم 

کالری شماری ولی بهم خیلی کمک میکنه

بعد یه مدت که بگذره یه قاشق بیشتر بخوری اعصابت داغون میشه من دست از کالری شماری برداشتم چون بشدت اعصابمو بهم می‌ریخت من نزدیک ۸ کیلو کم کردم بودم ۶۸ شدم ۶۰ بنظرم سعی کن کم کم پیش بری بدنسازی صبر میخواد یهو نمیشه نتیجه عالی گرفت

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
خوشحال شدم 😍منم از مربی برنامه گرفتم خودمم تو خونه رقص میکنم 

منم همینطور گلم 

عالیه موفق باشی ولی اینو یادت باشه یک ماهت که تموم بشه تازه تغییراتتو متوجه میشی عجله نکن و صبورباش

پس یعنی کار با دستگاه ندارین؟

چرا دیگه ببین تردمیل دوچرخه 

جلو بازو و پشت بازو با دستگاهه

اون دستگاهه که حالت کشه اسمش یادم نیست اونم هست

اون صفحه که با پا هل میدیم هست 

اسماشونو یادم نمیمونه🤣🤣