یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مرسی عزیزم که گفتی🥺🥺داشتم نا امید میشدم همه میگفتن با بدن سازی نمیشه لاغر کرد من هم آخه پول دادم و ...
نه عزیزم خیلی تاثیر داره البته اگر زیرنظر مربی کارکنی زودتر نتیجه میگیری چون تعداد ست ها و حرکات مهمه درکنارش رژیمم رعایت کنی خیلی زود جواب میگیری من 75 کیلو بودم درست یک ماهه یه روز درمیون روزی 2 ساعت کارمیکنم الان 69.5 تا 70 کیلوام😍
لطفاً میشه جواب سوالاتم بدی غیر از بدنسازی کار با دستگاه ورزش دیگه ای هم میکردی؟ به. اینکه غ ...
آره عزیزم چراکه نه
ببین من تردمیل و دوچرخه تو برنامه ام هست با همون حرکت های شکم و پهلو دمبل و این چیزا که معمولا تو بدنسازی همه استفاده میکنن
کالری شماری هم نداشتم فقط مربی بهم گفت درهفته دوبار فقط برنج اونم ظهر 8 قاشق بقیه هفته وعده هام نونی و سبزیجاته نونم نو جو یک چهارمش میوه آزاده تنقلات و قند و شکرم حذف همین
بعد یه مدت که بگذره یه قاشق بیشتر بخوری اعصابت داغون میشه من دست از کالری شماری برداشتم چون بشدت اعصابمو بهم میریخت من نزدیک ۸ کیلو کم کردم بودم ۶۸ شدم ۶۰ بنظرم سعی کن کم کم پیش بری بدنسازی صبر میخواد یهو نمیشه نتیجه عالی گرفت