2777
2789
عنوان

لاغری

110 بازدید | 16 پست

خب من شروع کردم به رژیم گرفتن با ورزش در خانه 

الان سه روز شده و یک کیلو نیم کم کردم ‌‌

ولی نمی دونم سایز هم کم می کنم یا باید یکسری دیگه بکنم سایز هم کم بشه 

۸۰,۱۰۰ به ۷۸.۶۰۰ رسیدم 

منم رژیمم 

و باشگاه میرم این وزنی که کم کردی از چربی نیست آب بدنته

سعی کن در روز تا هفت لیوان آب بخوری که آب بدنت کم نشه 

گشنت میشه هویج خیلی گزینه خوبیه

مستعارر به زی زی🦕

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم رژیمم  و باشگاه میرم این وزنی که کم کردی از چربی نیست آب بدنته سعی کن در روز تا هفت لیوان ...

چقدر خوب نمی دونستم من همیشه در کل روز ۱ لیوان آب می خوردم الان بزور  ۴تا ۶ تا دارم می خورم خب چکار کنم چربی بسوزه ؟

آفرین  منم ۷۱ بودم شدم ۶۸ با رژیم و ورزش توی ۳ هفته  خیلی لاغر شدم اما شکم لعنتی نمیره ...

ورزش کن و در آخر ورزش حرکات شکم پهلو برو جوری که درد رو حس کنی تو نواحی شکم مثل دراز نشست،لمس پاشنه،کرانچ و....

برنج هم کم کن 

مستعارر به زی زی🦕

خیلی خوب کم کردی رژیم خوب بدیش استپ وزنی

اولش داخل همین سایت رژیم آب درمانی دیدم انجام میدادن می خواستم بگیرم دیدم توان شو ندارم الان همه چی دارم می خورم با کالری شماری تو این سه روز ۵۰۰ تا خوردم گشنم هم نشده 

دوستم گفت دو هفته با رژیم خودت بگیر شاید بعد استپ شه بعد دوهفته رژیم فست بگیر البته اون در ۳ ماه ۷ کیلو کم کرده با دکتر

چقدر خوب نمی دونستم من همیشه در کل روز ۱ لیوان آب می خوردم الان بزور  ۴تا ۶ تا دارم می خورم خب ...

باید آب خیلی بخوری

چون انقد زود چربی سوزی نمیشه و فقط آب بدنته که اگه دوباره غذا بخوری سریع برمی‌گرده برای همین آب خیلی بخور اونم تنظیم شده نه الکی مثلا صبح یه لیوان ،نیم ساعت قبل غذا یک لیوان و....اینجوری متابولیسم بدنت هم بالا می‌ره و زودتر چربی سوزی میشه سعی کن یه فعالیتی مثل رقص هم داشته باشی 

مستعارر به زی زی🦕

آفرین  منم ۷۱ بودم شدم ۶۸ با رژیم و ورزش توی ۳ هفته  خیلی لاغر شدم اما شکم لعنتی نمیره ...

خیلی خوبه آفرین الان که سه کیلو کم کردین قشنگ حس میشه اطرافیان متوجه می شن؟ چند کیلو دیگه دارین 

ورزش کن و در آخر ورزش حرکات شکم پهلو برو جوری که درد رو حس کنی تو نواحی شکم مثل دراز نشست،لمس پاشنه، ...

ناهار که نمیخورم اصلا

ولی شام اگه برنج باشه یکم میخورم نباشه هم که غذای نونی

ولی غروب زود شام میخورم 

جوری لاغر شدم که با بدنسازی بخوام سفتش کنم عالی میشه ولی چون دیسک دارم نمیتونم بدنسازی برم

پیلاتس و تی ار ایکس میرم

باید آب خیلی بخوری چون انقد زود چربی سوزی نمیشه و فقط آب بدنته که اگه دوباره غذا بخوری سریع برمی‌گر ...

چقد خوب توضیح میدی عزیزم

من اصلا توی طول روز تشنم نمیشه و آب زیاد نمیخورم

خیلی خوبه آفرین الان که سه کیلو کم کردین قشنگ حس میشه اطرافیان متوجه می شن؟ چند کیلو دیگه دارین  ...

واقعا احساس سبکی دارم 

تو باشگاه دوستان میگن خیلی لاغر شدی حتی امروز مربیم گفت خیلی لاغر شدی

اما خب شکم خیلی دیر لاغر میشه

قدم ۱۶۰ هستش بخوام به وزن ۶۰ برسم دیگه محو میشم فک کنم😂😂

ولی به ۶۵ هم برسم عالی میشه

چقد خوب توضیح میدی عزیزم من اصلا توی طول روز تشنم نمیشه و آب زیاد نمیخورم

باید بخورین دیگه 

روتین بزارین از خواب بیدار میشین بخورین با قبل ناهار نیم ساعت بعد ناهار قبل شام قبل خواب 

آب بدن از دست نباید بره..

مستعارر به زی زی🦕

واقعا احساس سبکی دارم  تو باشگاه دوستان میگن خیلی لاغر شدی حتی امروز مربیم گفت خیلی لاغر شدی ...

خوب چربی شکم دیر تر از جاهای دیگه آب میشه جای نگرانی نیست اما هر روز حرکات شکم پهلو رو برو چند ست

مستعارر به زی زی🦕