2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوان شکایتون چیه شاید بنیاز به شکایت نباشه با اظهارنامه بشه درستش کرد که طرفتون رعشه بیفته بهش

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
چقدر به نظرت طول میکشه ؟ برای دادسرا و اینا

بستگی به منطقه شما و تعداد پروندها داره 

جلسه اول کلانتری بعد شورا حل اختلاف بعد دادسرا بعد دادگاع

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
عنوان شکایتون چیه شاید بنیاز به شکایت نباشه با اظهارنامه بشه درستش کرد که طرفتون رعشه بیفته بهش

من صبح رفتم اظهار نامه بزنم یهویی مشاور اونجا شکایت نوشت ، هیچی یه نیرو گرفته بودم تو آگهی هم زده بودم آزمون بعد استخدام سر یه هفته فهمیدم ددوغ میگه گفتم کار کنسل حالا هی تهدید میکنه پولمو بریز در صورتی که آزمایشی بوده 

من صبح رفتم اظهار نامه بزنم یهویی مشاور اونجا شکایت نوشت ، هیچی یه نیرو گرفته بودم تو آگهی هم زده بو ...

شما قرار داد یا فرم اشاره به این مبلغ داشتیذ ؟!

شما قرار داد یا فرم اشاره به این مبلغ داشتیذ ؟!

نه اصلا  فقط یه کاغذ درآورد لیست کارهایی که انجام داده بود رو با قیمت هاش نوشت گذاشت رو میز که منم  بعدش پیام دادم بهش که دوره آموزشی بوده و من از کارش خوشم نیومده

نه اصلا  فقط یه کاغذ درآورد لیست کارهایی که انجام داده بود رو با قیمت هاش نوشت گذاشت رو میز که ...

خیلی پرونده شما سخت میشه پیچیده برای قاضی که ایا قصد نیت شما سواستفاده نبوده باشه 

چون شما فرم و قرار داد هییچ نداشتید ..

اگر ایشون تهدید کرده که بحث باز فرق میکنه و پیغامی چیزی داشته باشید ازش ..

نهایت جریمه بخوان بشن و این جریمه به حساب دولت پرداخت میشه 

کاش شما از این شکایت صرف نظر کنید ایشونم گناه دارن 

خیلی پرونده شما سخت میشه پیچیده برای قاضی که ایا قصد نیت شما سواستفاده نبوده باشه  چون شما فرم ...

خودمم دلم نیست ولی  اونم تهدید کرده شایدم تا الان شکایت کرده باشه که من خواستم ازش کار بکشم و پول ندم تو پبامک نوشته که کارت اینه پول نمیدی و اینا در صورتی که اصلا همچین آدمی نیستم ، من حتی اولش براش نوشتم پس یه چند روز زمان بده من برات بریزم گفت اوکی صبح میرم قانونیش میکنم