خب کسی که تجربه کرده باشه الان اینجانیس واینکه بعدمرگ بنظرم ارلمشه ولی خب مردن خیلی ترسناک قبروتجزیه شدن لحظه جداشدن روح ازبدن بدترین عذابه پس مجبوریم زندگی کنیم ومبارزه کنیم
ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
فکر نمیکنم کسی باشع از مرگ نترسه بجزر امام پیامبران
همه ترس دارن چون نمیدونیم چجوره و وابستگی به این دنیا و عزیزامون ولی در کل فکر نکن بهش فکر کرذنش بهت عذاب میده ادم خوبی باش در نهایت مرگ هست مهم اینه خوب باشی اینجور خیالت راحتتره ترست کمتر میشه
اخیرن به وجودبهشت وجهنم تردیدپیداکردم ولی خابشودیدم چندبارصحنه هایی ازآتیش وخفناک یلصحنه هایی ازبهشت بکروزیبا شایدزایده ذهنم باشه ولی میطمعنم خدایی هس من یه روزی مرگ روخاستم اخردنیارودیدم وتوخاب خدارودید.م به کمکم اومدبعدخاب دیگه همه چی برای من کم رنگ فقط خداونورش برام پررنگ شدپس دنیای بعدمرگ میتونه شبرین باشه اگه نورخداتوقلبت باشه چون خداخیلی مهربونع ورهامون نمیکنه اگه باورش داشته باشیم
ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
من تو این دنیا به خیلی چیزها نرسیدم مقل عشق تنها فکر میکنم با مرگ میرسم البته الان دیگاه عم عوض شده ...
آفریت دنیاوعشق بقدری مسخره هستن من بعدخابم فهمیدم همه عشقادردغه آدماکم رنگ ولی بغل خداوگرماش آخرآرامشه ولی خب دعامیکنم به بهترینهاتوهردوجهان برسی عزیزم ناامیدم نباش فقط ازخدابخاه واون اجابت میکنه بوقتش