2777
2789
عنوان

درد شدید شانه چپ

131 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من باردارم رو کمر می‌خوابم کمرم درد می‌کنه ،مجبور ب پهلو بخوابم الان شونه چپم اونقدر درد می‌کنه ی لحظه ب چپ می‌خوابم شروع می‌کنه ب سوزش و درد شدید،چیکار کنم حالا 😭

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بارداری که بهتره اکثرا به پهلو بخوابی اگر به کمر میخوابی حتما زانوها قدری خم کن. الان به راست بخواب ...

ب راستمم خیلی می‌خوابم خسته میشم درد می‌کنه باید بچرخم ولی الان ی لحظه هم نمیتونم ب چپ بخوابم 

قرصی کلسیم میتونم بخورم ؟!

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بله میتونی  من تا روز آخر هر روز ویتامین دی و مولتی و آهن میخوردم

ویتامین دی میخورم با قرص فموبرا ولی فک کنم کلسیم بخورم بهتر میشم ،ممنون از راهنماییت گلم

ب راستمم خیلی می‌خوابم خسته میشم درد می‌کنه باید بچرخم ولی الان ی لحظه هم نمیتونم ب چپ بخوابم  ...

سلام عزیزم 

بسلامتی نی نی تون پسره  روزای تخمک گداری اقدام داشتید؟ چند بار؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم  بسلامتی نی نی تون پسره  روزای تخمک گداری اقدام داشتید؟ چند بار؟

سلام عزبزم شرمنده پیامتون رو الان دیدم 

من س ماه اقدام بودم و خیلی رعایت میکردم اما حامله نشدم ماه آخر تقریبا یک هفته و نیم  از پریودیم گذشته بود ک یکبار هم اقدام داشتیم 

سلام عزبزم شرمنده پیامتون رو الان دیدم  من س ماه اقدام بودم و خیلی رعایت میکردم اما حامله نشدم ...

سلام عزیزم 

ممنون که جواب دادی 

میشه برای منم دعا کنی خیلی خسته ام از انتظار😭

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭