من باشم ناراحت میشم چون بنظرم شوهر آدم باید با حرفاش باعث شادیه زنش بشه بهش اعتماد بنفس بده و ازش تعریف و تمجید کنه و حس خوبی منتقل کنه حالا اینکارو در حق زنش نکنه و بره به کسی دیگه این حس خوبو بده من قبول نمیکنم حالا اون هر کسی باشه چه مادر چه دوست چه همکار یا غریبه متاسفانه رفتار شوهر منم اینجوریه
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
واقعا همین طوره ادم دلش میشکنه چطوری دلشون میاد اخه؟ نمیدونم چطوری باید بهش بفهمونم اینکارو نکنه که ...
نه فقط این رفتاراش نیست که کلا یه آدمه با یه اخلاق گند و غیر قابل تحمل همه تلاششو هر روز میکنه که حالمو خراب کنه الانم از دیشب تا حالا یه گوشه تنهایی دراز کشیدم و بی صدا دارم اشک میریزم از تنهایی و کمبود های عاطفیم غصه میخورم اونم عین خیالش نیست الان صدای خرو پفش داره از اتاق روبه روم میاد 😢
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝