2777
2789
عنوان

من حساسم یا..؟

108 بازدید | 9 پست

شما اگه شوهرتون تابحال به شما نگفته باشه چشمات خوشکله ولی وقتی تو نبودی اینو به مادرت چندین بار بگه ناراحت میشید؟

نه اینکه بگم منظوری داشته ها ولی از اینکه چشمای منو دوست نداشته باشم ناراحتم اخه چشمای مامانم رنگیه غصه میخورم کاش چشمای منم اون رنگی بودش..

به مامانت گفته چشماش خوشگله یا پشت سرت از چشمای تو تعریف کرده؟ خدایی مردا چشم رنگی دوست دارن؟

نه چندین بار به مامانم گفته 

جلوی من نمیگه فک کنم میدونه ناراحت میشم اخه یکم هم اعتماد بنفسم پایینه همش فک میکنم قیافمو دوست نداره کلا..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من باشم ناراحت میشم چون بنظرم شوهر آدم باید با حرفاش باعث شادیه زنش بشه بهش اعتماد بنفس بده و ازش تعریف و تمجید کنه و حس خوبی منتقل کنه حالا اینکارو در حق زنش نکنه و بره به کسی دیگه این حس خوبو بده من قبول نمیکنم حالا اون هر کسی باشه چه مادر چه دوست چه همکار یا غریبه متاسفانه رفتار شوهر منم اینجوریه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

نه چندین بار به مامانم گفته  جلوی من نمیگه فک کنم میدونه ناراحت میشم اخه یکم هم اعتماد بنفسم پ ...

آهان ؛نه عزیزم ناراحت نشو ؛زوری که تورو نگرفته ؛مطمئن باش به دلش نشستی که اومده جلو 

اون چشمای مامانت یه لحظه براش خاص اومده تعریف کرده وگرنه این همه چشم رنگی

من باشم ناراحت میشم چون بنظرم شوهر آدم باید با حرفاش باعث شادیه زنش بشه بهش اعتماد بنفس بده و ازش تع ...

واقعا همین طوره ادم دلش میشکنه چطوری دلشون میاد اخه؟

نمیدونم چطوری باید بهش بفهمونم اینکارو نکنه که فکر هم نکنم من حساسم

شما تونستین متوجهش کنید؟

واقعا همین طوره ادم دلش میشکنه چطوری دلشون میاد اخه؟ نمیدونم چطوری باید بهش بفهمونم اینکارو نکنه که ...

نه فقط این رفتاراش نیست که کلا یه آدمه با یه اخلاق گند و غیر قابل تحمل همه تلاششو هر روز میکنه که حالمو خراب کنه الانم از دیشب تا حالا یه گوشه تنهایی دراز کشیدم و بی صدا دارم اشک میریزم از تنهایی و کمبود های عاطفیم غصه میخورم اونم‌ عین خیالش نیست الان صدای خرو پفش داره از اتاق روبه روم میاد 😢

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

نه فقط این رفتاراش نیست که کلا یه آدمه با یه اخلاق گند و غیر قابل تحمل همه تلاششو هر روز میکنه که حا ...

خب تو چرا میزاری به خواستش برسه تو واسه خودت برقص شاد باش و زندگی کن 

از اول همین طور بود؟

من الان عقدم نمیدونم باید چیکار کنم گاهی میگم جدا بشم گاهی میگم نمیشه نمیدونم واقعا

خب تو چرا میزاری به خواستش برسه تو واسه خودت برقص شاد باش و زندگی کن  از اول همین طور بود؟ من ...

خیلی سعی میکنم ولی نمیشه چون من بجز همسرم هیچکسیو توی دنیا ندارم 😢