2777
2789
عنوان

خودمو خفه کردم

299 بازدید | 17 پست

اسپری درمین گرفتم برای لباس از بس که وحشت دارم از شپش 

مهد کار میکنم وسواس گرفتم هرجا که میشینم یا بچه ای از کنارم رد مسشه احساس خطر میکنم

شنیدم ک پیشگیری نمیشه کرد با دارو فقط باید رعایت کنی

داروخونه ی اسپری داد گفت این جلوگیری میکنه ۷۸ تومنه اسپری درمین گرفتم گفتم فعلا لباسامو بزنم هرچند نمیشه ازش فرار کرد الان اومدم خونه رختخوابامونو زدم دارم خفه میشم 

این شپش لعنتی چی بود 

خانمه گفت مراقب باش شالو روسری سرت کن بچه هارو بغل نکن ولی من وسواس گرفتم 😭😭😭😭بعد یک هفته یدونه رشک پیدا کردم که صدا داد خانمی که چند ساله کارش اینه گفت ملاک صدا  دادن نیست مهم اینه شپش زنده در نیاد چون همه رشکهایی ک در اوردی پوچ شده بودن به احتمال۹۹ درصد درمان شدی ولی باید یک هفته دیگ هم صبر کنی

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم

چقدر خودتو باختی اخه 

یکم راحت بگیر ،همین ک موهات پیدا نباشه اوکی 

اتفاقی نمیوفته 

هفته ای یک بار سس مایونز بزن ب موهات و نایلون پیچ کن و روسری ببند و ۸ساعت زمان بده و با نرم کننده بشور و زیر اب شونه بکش 

البته اگه همجنان وسواسش باهات هست 

خب شغلی که آنقدر داره به اعصابت صدمه می‌زنه ، بهتر نیست عوضش کنی ؟ 

مربی پیش دبستانم به کارم علاقه دارم کارای دیگ هم امتحان کردم ولی بازم برگشتم همینجا

اتفاقا انقدر این موضوع اذیتم کرد که گفتم دیگ نمیام 

ولی دارم برای بارداری دارو میخورم گفتم اگه همین ماه بشم دیگ نمیرم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
صدا داد یعنی چی  جیغ میزنن شپش ها مگه؟

رشک شپشو که روی صدف انگشت فشار میدی صدای تق میده😫

سلام گلم چقدر خودتو باختی اخه  یکم راحت بگیر ،همین ک موهات پیدا نباشه اوکی  اتفاقی نمیو ...

شما درگیر شدی خدایی نکرده؟

وای ببین دیوونه شدم سر این موضوع همیشه اسمش میومد مور مور میشدم حالم بد میشد ی فاجعه میدونستمش که سرم اومد 

تو یک هفته دو کیلو کم‌کردم از بس حرص خوردم 

سلام  رشک!!!!! یعنی یه شپش بود که پِش میندازه؟

سلام چی؟

هر شپش بالغ روزی ۱۰ تخم(رشک)میذاره و از خون سر تغذبه میشه 

شما درگیر شدی خدایی نکرده؟ وای ببین دیوونه شدم سر این موضوع همیشه اسمش میومد مور مور میشدم حالم بد ...

بله

اگه خیالت راحت میشه یک بار درگیر شدم ،۳سال پیش 

اول پسرم از یه فامیل گرفت و ب من و همسرم داد

بله اگه خیالت راحت میشه یک بار درگیر شدم ،۳سال پیش  اول پسرم از یه فامیل گرفت و ب من و همسرم ...

چندوقت طول کشید تا تموم شد؟

والا من سر این شپش فک کنم مشاوره لازم شدم😂با خودم میگم بعد  دو هفته هم دیگ همش باید تو سرمو نگاه کنم وگرنه همش حس میکنم تو سرمه

نمیتونم از کارم بیام بیرون نمی ارزه دوباره بگردم دنبال کار نزدیکمه مدرکشو دارم عادت کردم بهش 

چندوقت طول کشید تا تموم شد؟ والا من سر این شپش فک کنم مشاوره لازم شدم😂با خودم میگم بعد  دو هف ...

وسواسش تا یمدت باادم هست 

ولی عادی میشه 

چون کاری ازت ساخته نیس ،جز چندتا کار برای از بین بردنش 

یک هفته زمان برد ک ازبین بره