mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 عنوان عوض کردن آ یو دی 92 بازدید | 9 پست سلام خانما تو روخدا اگه میدونین جواب بدین لطفاااااشما کسی رو میشناسید که آیودی بهش نیوفتاده باشه و مارک آیودیش عوض کرده باشه و خوب باشه یعنی بهش افتاده باشه؟؟؟؟ چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍 1402/08/29 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریال۱۲۳ عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1556 خیر فکر نمیکنم ربطی به ماک داشته باشه معمولا اگر بخواد سازگار باشه با بدن همون دفعه اول هرکاری باشه اوکی هست،مگر اینکه دکترت رو عوض کنی که مثلا بد برات گذاشته باشه که اونم باز بعیده
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 خیر فکر نمیکنم ربطی به ماک داشته باشه معمولا اگر بخواد سازگار باشه با بدن همون دفعه اول هرکاری باشه ... هووووف😞 چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
هراسان عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 501 بودن کسایی که بهشون نساخته و در آوردنولی دیگه نزاشتن عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 بودن کسایی که بهشون نساخته و در آوردن ولی دیگه نزاشتن آره میدونم...دکترم گفت اینو در بیار و یه جنس خوب بزار شاید بهت ساخت....قیمتش رو گفت ۲ میلیون و خورده ای،میترسم این همه پول بدم و باز بهم نسازه چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
هراسان عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 501 آره میدونم... دکترم گفت اینو در بیار و یه جنس خوب بزار شاید بهت ساخت....قیمتش رو گفت ۲ میلیون و خو ... آره واقعا حیفه انقد هزینه کنی و اذیتم بشی آخرشم نسازه بازم مجبور شی در بیاریخواهرشوهرم یه معمولیشو بهداشت گذاشت براش چند ساله داره و خوبهبنظرم بخواد بسازه مدل و مارک فرقی نداره عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 آره واقعا حیفه انقد هزینه کنی و اذیتم بشی آخرشم نسازه بازم مجبور شی در بیاری خواهرشوهرم یه مع ... خوش بحالش...کاش به منم میساخت😞 چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
هراسان عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 501 خوش بحالش...کاش به منم میساخت😞 عزیزممممممنم دوتا بچه دارم دیگم نمیخوامالان پنج ساله دارم ال دی میخورم معدم و اعصابم داغون شدههیچ راه دیگه ای برام نیستبه شوهرمم که اعتراض میکنم میگه خب نخور دیگه کم آوردم والا عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 عزیزممممم منم دوتا بچه دارم دیگم نمیخوام الان پنج ساله دارم ال دی میخورم معدم و اعصابم داغون شده ... شما تاحالا آ یو دی رو امتحان نکردین؟؟؟ چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
هراسان عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 501 شما تاحالا آ یو دی رو امتحان نکردین؟؟؟ نه عزیزم یه ترس عجبی دارم نسبت بهشچند نفرم دیدم که باوجود آی یو دی باردار شدن دیگه دورشو خط کشیدم عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86