2789
عنوان

نوزاد نارس

4011 بازدید | 15 پست

دختر دوستم

دنیا اومده با وزن دو صد

محدودیت رشد داخل رحمی داشت

اکسیژن بهش نرسید حتی گریه هم نکرده

سه روزه

گفتن مشکل قلبی داره شریان قلبش بازه خون پمپاژ نمیشه

ریه هاش اب اورده اینتوپه شده و با دستگاه نفس می کشه

عفونت خون داره و بدتر هم شده تو این چند روز

به نظرتون چی میشه

دل نگرانشم

یعنی ممکنه خدایی نکرده نمونه بچه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا شرایط سختیه این بچه مطمنا هم خودش هم خاتوادش خیلی سختی میکشند اگر خدابر اشون نگهش داره  هرچی صلاحشونه همون بشه.توی با رداریش دکترش آسپرین یا انکسوپارین بهش نداده بود؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خیلی ناراحت شدم شرایط خیلی سختی داره. 😔انشالله که حالش خوب بشه. 

منم نوزاد نارس بودم با وزن یک و صد. هفت ماهه بدنیا اومدم. 

😍از کردستان برات یه آرزوی قشنگ میکنم دوست من🌹☺️الهی تنت سالم و دلت شاد باشه هر جایی که هستی ...❤️
واقعا شرایط سختیه این بچه مطمنا هم خودش هم خاتوادش خیلی سختی میکشند اگر خدابر اشون نگهش داره   ...

بارداری سختی داشت خودش درگیر عفونت خون بود هموگولوبین پایینه دهانه رحم باز اصلا روز خوش ندید این دوستم اخرشم که بچش ای یو جی ار شد تو شکم مادرش رشت نمی کرد گرید جفت سه شد بند ناف خوب تغذیه نمی کرد

چرا استفاده می کرد داروهارو

انشاالله که هرچی به صلاحه ولی این بچه ها تا میاد بزرگ بشن و جون بگیرن آدمو پیر می‌کنند 

خودم نارس داشتم

۳۴هفته با وزن یک کیلو و نهصد

ولی این بچه خیلی مشکلات داره

دختر من فقط مشکل تنفسی داشت

ببخشید موقع تولد مشکل خاصی نداشتید؟ الان چه طور؟ 

مشکل تنفس داشتم. الان مشکلی ندارم خداروشکر. 

😍از کردستان برات یه آرزوی قشنگ میکنم دوست من🌹☺️الهی تنت سالم و دلت شاد باشه هر جایی که هستی ...❤️

پسز منم ۳۶ هفته همون ۲۱۰۰ دنیا اومد.ریه ش ینم عفونت داشت کلا۵روز بستدی بود.اما سالم بود هیچ مشکلی ام نداره.

پسر اولمم ۳۷هفته دنیااومد۲کیلو.بچه هام محدودیت رشد نداشتن ولی دلیل زود دنیا اومدنشون چیز دیگه بود

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀