2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب لاغر که از نظرهمه بهتره ولی از نگاه جنسی زنای چاق رو بیشتر میپسندن نمیدونم والا

ببین زن ها. به نظر من به حرف مردها کار ندارن

فقط دنبال مقایسه خودشون بادیگران هستن

وگرنه انقدر تبلیغات لاغری تو ابینستا نمیشه 

هر چی میزنم همش لاغری لاغری

ما که قدیمیم چی

بنظر من که ما فقط باید به فکر سلامتی باشیم... وزن که متناسب باشه دیرتر گرفتار بعضی از بیماری ها میشیم

اینکه آقایون چی می پسندن اصلا مهم نیست!  اونا اول برن خودشونو درست کنن    

والا من لاغر مریض دیدم  ولی چاق بدون هیچ مرضی

منم دیدم! بهرحال همه جور آدمی پیدا میشه ولی بدیهیه که چاقی دلیل اصلی خیلی از بیماری هاست و مشکلاتش تو سن میانسالی به بالا نمود پیدا میکنه و آدمو زودتر زمین گیر میکنه

کم پیش میاد که دکتر بگه بخاطر وزن مناسب یا لاغر بودن فلان مریضی رو گرفتین، ولی خیلی از بیماری ها رو به علت اضافه وزن بالا و چاقی تشخیص میدن

معروفه که چاقی مادر بیماری هاست

منم دیدم! بهرحال همه جور آدمی پیدا میشه ولی بدیهیه که چاقی دلیل اصلی خیلی از بیماری هاست و مشکلاتش ت ...

من که اصلا حرف دکتر قبول ندارم 

مخصوصا الان کهمیری دکتر .بیشتر میگن سرطان دور از جون 

تو این یکی دو سال انقدر اعصابم خورددختر دایی 

پسر دایی ام مریض شدن

من که اصلا حرف دکتر قبول ندارم  مخصوصا الان کهمیری دکتر .بیشتر میگن سرطان دور از جون  تو ...

حالا حرف دکتر رو قبول نداشته باشی باز بهرحال خودتم که منطقی فکر کنی متوجه میشی که چاقی هم به قلب فشار میاره، هم به پا... کلا بدن رو فرسوده میکنه

امیدوارم دختردایی و پسرداییت سلامتیشون رو دوباره به دست بیارن و خوب خوب بشن

اینقدر آب و هوا و تغذیه و همه چیمون از حالت طبیعی خارج شده که صدها دلیل برای مریض شدن و مرگ زودهنگام هست

خواهر خودم هم درگیر کرونا شد و چند وقت پیش از این دنیا رفت... سنش کم بود 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز