2777
2789
عنوان

خدا

67 بازدید | 6 پست

من دوس دارم خدارو واسه خودش بخوام و کارامو واسه خودش فقط انجوم بدم کارای خوبو اما یکی حس میکنم ته دلم میگه واسه نیازهای خودتی 

دوس ندارم اینجوری باشم 

این حس لعنتی اون موقع اینقدر ذهنمو درگیر نمیکرد

منم یمدت دچار درگیریم با خودم در مورد ی سری مساعل .

ی مطالبی خوندم  تو کتاب س دقیقه در قیامت ک الان فکر ک میکنم میبینم دستم خالیه برا اون دنیا با وجود کارای خوبم  

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یمدت دچار درگیریم با خودم در مورد ی سری مساعل . ی مطالبی خوندم  تو کتاب س دقیقه در قیامت ک ...

دیقا منم همون روم تاثیر گذاشته یجورایی خیلی درگیرشم نمیخوام اینجوری باشم چیکار کنم

دیقا منم همون روم تاثیر گذاشته یجورایی خیلی درگیرشم نمیخوام اینجوری باشم چیکار کنم

نمیدونم که  من خودمم موندم. 

دخترمو از پوشک میگرفتم دو بار رو فرشم‌جیش کرد الان حس میکنم کل خونه نجسه و نماز نمیخونم از طرفی میگم خب ی پتوز تمیز بندازم رو فرش نمازمو بخونم اونوخ قبوله بد ی حسی مانع این کارم میشه یا انگار فک میکنم از خدا چیزی بخوام چون پولشو نداریم نمیشه  یا ی کاری میکنم کلر خوب بو تو دلم با خودم میگم آره من فلات کارو کردم یرا فلانی حس نمیکنم منت گذاشتم و اون کار خوبم دود شد رف

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه