2777
2789
عنوان

بچه ی عقب مانده ذهنی و جسمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 58 پست
شایدباشه هنوزهیچی درموردبیماریش نمیدونن طیف های مختلفی هم داره

بخاطر چی اینجوری میشه؟

از تغذیه میشه؟

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوش نزن تو حاملگسثی غربالگری انجام میدن اگه مشکل بود .......میگن

من تو اینستا یه مرکز غربالگری رو دنبال میکنم کامنت هاش رو که خوندم دیدم خیلی ها غربالگری رفتن گفتن بچه سالمه ولی مشکل دار بوده . یکی میگفت بچم دوقلو هست غربالگری گفته سالم هستن ولی یکیش سندروم داون داره دکتر در جوابش گفته بود توی دوقلو تشخیص این سندروم سخته ( میتونستن قبل زایمان بهشون اینو بگن ولی گفتن سالمه). حتی یکی هم همینجا تاپیک زد ماه آخر بود غربالگری ها گفته بودن بچه سالمه ولی ماه آخر متوجه شدن بچه از اون هاس که سرش اب میاره و بزرگ میشه و توی اون ماه هیچ دکتری حاضر به سقط نبود یه دکتر ازش ۷۰ میلیون خواسته بابت سقط. انشالله استارتر هم بچش سالم باشه کلا هیچ بچه ای مشکل دار به دنیا نیاد ولی اینا رو به ما نمیگن که غربالگری هم خیلی خطا داره . آزمایش ژنتیک‌فکر کنم بهتر باشه دقیق نمیدونم

یه ازمایشگاه ژنتیک خیلی خوب و معتبر برو کامل توضیح میدن که چیکار باید بکنی ..مثلا میشه تست pgd رو انجام بدن که قبل از لانه گزینی میان جنین های سالم و ناقل از نظر بیماریهای ژنتیکی و کروموزومی مثل همین معلولیت های ذهنی رو شناسایی میکنن و جنین سالم رو انتقال میدن 

نمیدونم بیشترمیگن استرس مادریاکمبودویتامین بدن بازم مشخص نیس

ممنون

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
ی استرسی دارم فقط خدا میدونه تو قلبم آتیشه

قبل از بستن نطفه حدیثی از پیامبر هستش اونو سرچ کن بخون

آموزش میده

اول ماه قمری آخر ماه قمری و وسط ماه قمری نطفه بسته بشه اون بچه سقط میشه اگرم بماند مال جنیان هستش چون شراکت داشتن تو اون نطفه اینکه اون بچه معلولیت ذهنی و یا جسمی و یا هردو مورد رو داشته میشه

سرچ کن #‍ حدیث پیامبر یاعلی جماع نکن

بقیه ش خودش میاد اون موردها رو بخون

برا بچه های باهوش ، سخنور دانا هم مطلب  هستش همون جا

قبل بستن نطفه وضو بگیرید و ساعتی و زمانی که پیامبر ص فرموند جلوگیری نداشته باشین بقیه روزها داشته باشین

از خدا بخواه بچه ی پاک و دوستار اهل‌بیت نصیبت کنه

اونطور فرزندی که در عالم ذر محبوب بوده نصیبت میشه و ان‌شاءالله دنیا رو هم به درستی پشت سر میزاره و عالم آخرتم بهترین جایگاه نصیبش میشه

کاملا حق داری انشالله خدا بهت بچه ی سالم و تنومند بده فقط حتما حتما تحت نظر باش

عزیزم حتما زیر نظر پزشک بچه دار شو مایکی از همسایه هامون معلول عقلی بودن دختر و پسرهاش در صورتی ک پدرو مادر چون دختر خاله و پسر خاله بودن طفلی معلولیت گرفتن

خب اون مادر زاد نبوده

اره دیگه