2777
2789
عنوان

بچه ی عقب مانده ذهنی و جسمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 58 پست
من بچه دار میشم حتی بیشتر از ۳ تا بچه میخوام چون ب لحاظ مالی می تونم تامین کنم شده باشه دهبار ازمای ...

موفق باشی عزیزم🙏🙏🙏

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه دار میشم حتی بیشتر از ۳ تا بچه میخوام چون ب لحاظ مالی می تونم تامین کنم شده باشه دهبار ازمای ...

آزمایش بدین خودت و شوهرت

منم پسر عموم معلول ذهنیه البته سالم بود بنده خدا زردی زد به مغزش

دیگه همه سالمن

توکل به خدا کن

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

به دکتر بگی خودش بهت می گه چی کار کنی،،آزمایش ژنتیک می گیرن.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

عزیز دلم من نه تو خانواده ی خودم داشتم نه همسرم تو غربالگری اولم هم چیزی نفهمیدن و همه چی ظاهرا نرمال بود ولی به اصرار خودم سلفری دادم و آمینوسنتز که فهمیدیم بچه سندروم داون داره و توی ۱۸ هفته سقط کردم درسته که هنوزم داغونم و یادم میفته جیگرم کباب میشه ولی خدا رو شکر کردم که فهمیدم 

الان خیلی روش هست برای فهمیدن ولی به نظرم قبلشم یه غربالگری ژنتیک انجام بدید مخصوصا همسرت

عزیزم خدا شفا بده گلم اینطور بچه هارو میبرن بهزیستی؟

عموم دلش نمیاد وگرنه قبول میکنن

همشم عذاب وجدان دارن زنش سادس نبردش دکتر زردیش خیلی زیاد بود باید میذاشتن تو دستگاه زد به مغزش

الان ۲۲سالشه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
منم پسربرادرشوهرم وبچه پسرعموی شوهرم اوتیسم هستن وبرابارداری دودلم ومیترسم امکانش هست؟!

اوتیسم فکر نکنم ارثی باشه

ی استرسی دارم فقط خدا میدونه تو قلبم آتیشه

کاملن حق داری استرس داشته باشی

باید تحت نظر متخصص عالی باشه و ازمایشات ژنتیک قبل و حین بارداری بدی حتمن

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

چی میشه که بچه اوتیسم میشه؟

دلیل خاصی داره؟

میشه ازش جلوگیری کرد؟