2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو‌هفته چیزی نیست عزیز

باید صبور باشی

در ضمن ممکنه وزنت پایین نیاد

ولی چربی هات به عضله تیدیل شه ، استایلت عوض میشه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

با دوهفته اتفاقی نمیفته 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اونوقت منی که دنبال چاقیم😑😑😑  خدااا میبینی هیچ جوره چاق نمیشم

خب تو یه خوشبختی. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بدنسازی واسه کاهش وزن دست نیس!! بدنسازی صرفا برای اینه که اندامتو رو فرم تر کنی اول کامل لاغر شو ب ...

اگه در کنارش هوازی کار کنی لاغر میشی

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
اونوقت منی که دنبال چاقیم😑😑😑  خدااا میبینی هیچ جوره چاق نمیشم

منم ی زمان مثل تو بودم همه چی میخوردم حتی ی کیلوهم چاق نمیشدم ،هیچوقت ب رژیم و اینا فکرم نمیکردم ولی الان مجبورم ک رژیم بگیرم البته چاق نیستم فقط شکمم خیلی بزرگ شده

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
خب تو یه خوشبختی. 

نه بابا چیچی خوشبختی؟ هردفعه شلوار میگیرم کش میزنم با سنجاق تا نیوفته از کمرم ینی بدترین دردو من دارماااا رونام لاغر اصلن قشنگ نیست

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:) 
منم ی زمان مثل تو بودم همه چی میخوردم حتی ی کیلوهم چاق نمیشدم ،هیچوقت ب رژیم و اینا فکرم نمیکردم ولی ...

ای بابا😂😑

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:)