2777
2789
عنوان

نشانه های عشق ، و غیر عشق

152 بازدید | 9 پست

نگاه کردن ؛

_متاهل ؛ هیز یا فضول چشم ناپاک 🤔

_مجرد ؛ هیز یا منظور خاصی نداره ، یا رفتارش رو زیر نظر داره .

_ وقتی کسی رو ببینی و خیال کنی عاشق شدی اما علامت هایی مثل بی خوابی ، نگرانی ، اینکه میپره 😁 ، تپش قلب ،عجول شدن و... . اینا نشانه عشق یا دوس داشتن نیست .

معمولا خیلیا ازدواج کردن و در حد دوس داشتن همدیگه هستن .

اما عشق ؛ یعنی آرامش ؛

آرامش آسایش میاره ، غم ها رو میبره ، نگرانی وجود نداره ، خواب راحت ، احساس نشاط .

نظر من هست بدون تجربه ازدواج 😄 . 

دوس دارم فقط خوب باشم .عاشق نشدم .دانشگاه نرفتم. تمام خوشی من فقط یک خواب بود 🙂 . واقعا دنیا ارزش نداره .[ تَلخیها هم خوشِ ، وقتی دل خوشِ . اخم ها چقد جذابِ ، نبودنت چقد جذابِ . باشی یا نباشی هستی تو در دلم ]😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه تو خیلی کلی دسته بندی کردی! نگاه کردن همیشه قرار نیس هیز بودن طرف رو نشون بده  از چشما م ...

خیلیا که درست تشخیص نمیدن و در آینده به مشکل میخورن . البته نوشتم رفتار اونی که نگاه میکنه رو ممکنه زیر نظر داره .

دوس دارم فقط خوب باشم .عاشق نشدم .دانشگاه نرفتم. تمام خوشی من فقط یک خواب بود 🙂 . واقعا دنیا ارزش نداره .[ تَلخیها هم خوشِ ، وقتی دل خوشِ . اخم ها چقد جذابِ ، نبودنت چقد جذابِ . باشی یا نباشی هستی تو در دلم ]😁
قطعا تاحالا عاشق نشدی هرکس عاشق میشه لااقل یه بار تپش قلب و اضطراب گرفته از شدت هیجان 

منظورم اینه که دائم اینجوره . اگه واقعا تپش قلب به خاطر شوق و دوس داشتن باشه مشکلی نیست . ولی با زمینه نگرانی نه

برای ازدواج عشق اصلا ملاک نیست باید ملاکت آرامش باشه ممکنه تو عاشق یک شخص نباشی و در حد دوست داشتن ب ...

اون آسایشه وقتی در حد عشق نباشه

نه آرامش با آسایش فرق داره دنبال آرامش باش هیچ تضمینی نیست آسایش آرامش بیاره

آرامش هیچ مشکلی اونو بهم نمیزنه . اما آسایش ممکنه دوام نداشته باشه .

دو نفر که باعث آرامش همدیگه شون همون عشقه . آسایش قابل مقایسه با آرامش نیست