2777
2789
عنوان

خونه مون رو دوس ندارم

526 بازدید | 38 پست

سلام خانومهای گل من ۶ ساله ازدواج کردم ۴سال مستاجر بودم بعدش پدرشوهرم خونه داشت دوساله ما اومدیم اینجا زندگی کردیم خونشون خیلی قدیمیه و خواهر مجردش هم اونجا زندگی میکنه شرایطمون یکم سخته چون خونه قدیمیه آشپزخونه 11 تا پله میخوره تا پذیرایی و از طرف خواهر پدرشوهرم اذیت میشیم خیلی سروصدا دارن مهمون زیاد  واسشون میاد تنها نکته مثبت این خونه اینه که تو مرکزشهر و دسترسی  به همه چیز خیلی عالیه الان همسرم خونه خریده خونه ویلایی تقریبا ۲۰۰ متره سه خوابست پارکینک دار ولی خونه خیلی دوره به مرکز شهر دسترسی آسون نیست همسر منم حساسه نمیزاره من تنها از اونجا بیام خرید یا کارهامو انجام بدم و خودشم  اصلا منو بیرون نمیبره تو این چندسال یا با مامانم اینا رفتم یا تنها ولی الان برم تو اون خونه رسما زندونی میشم بهش میگم بفروشش یه جا نزدیک تر خونه بخر یا بدیمش اجاره خودمون هم یه جای بهتر خونه اجاره کنیم  حرفمو گوش نمیده دارم دیونه میشم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکر کن صاحب خونه شدی. زندانی شدی مهم نیست خیلیا وسط شهر هم زندانی ان .

باز خودت میدونی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگهدچقد میری بیرون ، من باشم میزم خونه خودم زندگی میکنم خریدا رو هم میندازم گردن شوهرم ، تازه چند ما ...

زیاد نمیرم بیرون اینجا هم به زور اجازه میداد برم بیرون ولی گاهی وقتها لازمه به نظرم چون ما خانوما عاشق بازار و خریدم

اره واقعا خیلی بهتره فقط من خیلی این محله رو دوس دارم خیلی برام سخته برم یه جای خیلی دور تر 

هم خدا رو میخای هم خرما

پدرشوهرت ادم خوبیه

پدرشوهرم پول دادیم بهش خورد ولی مال شما خونه داده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره واقعا خیلی بهتره فقط من خیلی این محله رو دوس دارم خیلی برام سخته برم یه جای خیلی دور تر 

عادت میکنی . راه دور چه اهمیتی داره اگه ماشین دارین ورانندگی بلدی که اصلا مهم نیست اگرم ندارین دنبال خرید ماشین و رانندکی باش اینطوری راحت میری و میای

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

پاشو برو تو خونه خودت زندگی کن، همسری که نظرتون را نمیپرسه که کجا خونه بخرم، مقاومت کنی برای رفتن به اونجا باید تا ۱۰ سال ديگه بمونی خونه پدر شوهر، مستاجر هم ميزنه خونه را نابود میکنه، اصلا هم بحث نکن برای خرید رفتن، کمتر برو خرید، يه مدت بگذره خسته میشه میگه خودت برو

هم خدا رو میخای هم خرما پدرشوهرت ادم خوبیه پدرشوهرم پول دادیم بهش خورد ولی مال شما خونه داده

یه سری از پدرها واقعا پدر نیستن عزیزدل بخدا جدی میگم خب پدر مادر باید به بچه شون کمک کنن تو این شرایط سخت پدر شوهرتون خیلی نامرد بوده ناراحت نشو ببخشید آ چقد غصه خوردین