2777
2789
عنوان

پولموچیکارکنم

319 بازدید | 44 پست

سلام من ۱۲میلیون پول داشتم ک شوهرم بجز ۴ تومنشو ازم گرف قسط داد و دیگ بهم نمیدش ینی نداره ک بده. بشدت  دلم میخاد بعد ۴ سال ناخن و مژه بکارم . از ی طرفم میگم لباس بخرم ازالان واسه عیدم چون لباس تابستونی الان ارزون میشه واسه عید خوزستان خیلی گرم میشه میریم اونجا. از ی طرفم چشم دخترم رو باید میل بندازیم ک اونم شوهرم پول نداره کلی قرص داره 🙄 خلاصه دلم با این ۴ تومن لباس میخاد دلم میخاد ب خودم برسم ابروهام داغونن فیبروز و میگرو لازمن . ناخنام  و مژه هام داغون دندونامم ک نگم براتون . صبم شوهرم گف گوشیش سادس و خیلی داغونه گفت ک  دیشب زنو مردی خیلی بم خندیدن از ی طرف دلم میگ بدمش پیش قسط گوشی براش بیازم  خودش مابقیشو تیک تیک بده😔از ی طرفم چشم دخترم و نداشتن لباسشو کفشش. از ی طرفم ک خودم گفتم بتون چطورم . کلی هم قرص داریم  نمیدونم چیکارش کنم کدوم دردمونو تسکین بدم شمابودین چیگارمیکردین باهاش😔دخترعموم میگ بیا ببرمت فیبروز کن ب خودت برس و فلان دلم میگ پس بچم چی . شوهرم چی 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فیبروز واجبه نه مژه نه ناخون .برای اینا خرج نکن .‌

فقط بچت مهمه و دندونات 

شوهرتم اگه مسخره میکنن گوش بهش نده . مردا الان یه گوشی ساده دستشونه کسی مسخره نمیکنه .

خرج خودت و بچت کن 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

اسی بنظرم اولویت بندی کن ،اونایی که مهمترن انجام بده 

والا ازنطرم همشون مهمن ۴ تومنم خیلی پول کمیه. الان دوتومنی خرج چشم دخترمه . لباس براشم بخرم ی کاپشن ۱۲۰۰ بود😔خودمم فیبروز میگ‌۷۰۰ ناخن میگ ۳۰۰   گوشی براشوهرمم بخرم ۲ تومن پیش قسطشه . وسایل خونمم ک اصلا ندارم دلم مبل و سزویس خوابی میخاد هرکی میاد خونم میگ چراندارین