2777
2789
عنوان

آشپزی

131 بازدید | 15 پست

سلام صبح زیباتون بخیر 

دارم دستور پخت غذاهای محلی ایران رو جمع آوری می کنم . این روزا یک کم تنوع تو سفره هامون بد نیست من که خودم رو می گم همه غذاهام شده فست فودی و فینگر فودی خوشحال میشم اگر ساکن هر استانی از سرزمینمون هستی اسم غذای محلی منطقه تون رو با دستورش بگید ممنون از همراهی تون 

سلام خدمت همه کدبانو های عزیز،زهرا اسماعیلی هستم،انواع سبزی های پاک کرده و خورد کرده خود را به ما بسپارید.با کیفیت بالا و قیمت مناسب کاملا خانگی و سطح بهداشتی بالا،انواع سبزی خورشتی،سبزی قرمه،سبزی پلو،سبزی ماهی،سبزی قلیه ماهی،سبزی،جعفری،سبزی گشنیز،اسفناج،شوید@sabzimarktsargol

شوید پلو و ماهیچه، آش دوغ، کوفته تبریزی، لوبیا پلو با سالاد شیرازی، قیمه، کوکو سبزی، کشک بادمجون اینا برای ایده ولی آش دوغ و کوفته و دلمه برگ مو و کلم و فلفل دلمه ای غذای شهر ماست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوید پلو، شکر پلو دوتا از غذاهای شیراز هستند 

شوید پلو روش پختش تو هرکسی فرق داره 

خودم روشم این طوری هست اول لوبیا چیتی می ذارم تو آب جوش آب پز بشه و همون موقع شوید و نمک و فلفل هم به مقدار لازم بهش اضافه می کنم خوب که پخت برنج رو که شستم بهش اضافه می کنم و به صورت دمی درستش می کنم و برای این که شل نشه فقط یک بند انگشت آب روی برنج هست 

و شکر پلو رو تا حالا درست نکردم اما تو مراسم های مذهبی مون زیاد خوردم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

شوید پلو و ماهیچه، آش دوغ، کوفته تبریزی، لوبیا پلو با سالاد شیرازی، قیمه، کوکو سبزی، کشک بادمجون این ...

شیرازی هستید؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

تو این روزای سرد بورانی اسفناج هم حال میده

برنج و لپه رو بپز  بعد بهش اسفناج خورد شده اضاف کن یکم صبر کن تا بپزه و آبش خشک شه 

بعد پیاز داغ فلفل سیاه و زردچوبه ونمک رو اضاف کن و تخم مرغ بزن هم بزن تخم مرغ که پخت خاموش کن

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

تیلیت آب بنه هم یکی از غذاهای اصیل شهر زادگاهم نی ریز هست 

که بنه خشک رو آسیاب می کنیم و آبش رو می گیریم و بعد به مقدار لازم آب انار ترش به آبش اضافه می کنیم، بعضی ها توش پودر پسته و کنجد هم می ریزند بعد هم نون خشک ریز ریز می کنیم می ریزیم داخلش و خوب هم می زنیم تا نون ها نرم بشند و برای تمریناتش هم که کنارش استفاده می کنیم، تربزه رنده شده، بادمجان خام برش زده، خیار برش زده و سبزی هست 

تیلیت آب بنه هم یکی از غذاهای اصیل شهر زادگاهم نی ریز هست  که بنه خشک رو آسیاب می کنیم و آبش ر ...

برای تزییناتش

شوید پلو، شکر پلو دوتا از غذاهای شیراز هستند  شوید پلو روش پختش تو هرکسی فرق داره  خو ...

چجوری کلم پلو رو نگفتی🤤

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

چجوری کلم پلو رو نگفتی🤤

ها اون رو یادم نبود😅

چه عالی ممنون از شما ❤

خواهش می کنم مهربانو جان ❤️ 

تا حالا اسمش رو نشنیده بودم چه عالی ممنون از شما ❤

🌹❤️