2777
2789
عنوان

لاغر شدم

238 بازدید | 4 پست

بازه اضافه وزن روی BMI از ۲۵ئه تا ۳۰ و بازه وزن متناسبش از ۱۸.۵ تا ۲۵.
 BMI من ۲۷.۵ بود یعنی دقیقا وسط اضافه وزن بودم. حالا در سه ماه گذشته به خاطر جابجایی و بدون اینکه خودآگاه براش اراده کنم عادتای غذایی ام عوض شده و BMI ام شده ۲۵ یعنی دقیقا سر بازه وزن متناسب هستم.

این دوتا مورد برام جالبه:
وقتی اضافه وزن داشتم صورتم خیلی تپلی شده بود و همه اش میگفتم خدایا لاغرم کن، ولی الان که ۷ کیلو لاغر شدم هیچ تغییر خاصی توی خودم احساس نمیکنم. توی عکسا نگاه میکنم صورتم لاغر شده ولی بدنم به نظرم مثل قبله. شاید چون تغییرشو به مرور دیدم به چشمم متفاوت نمیاد.
وقتی با اراده آگاهانه سعی میکردم لاغر بشم هی هم گول غذاهای خوشمزه رو میخوردم و لغزش داشتم و اصلا وزنم تکون نمیخورد ولی الان که هیچ نیتی براش ندارم هر هفته که وزن میکنم نیم کیلو کم شده.

الانم باید درس بخونم فردا امتحان دارم نشستم اینا رو مینویسم.

فکر و خیال الکی

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

فکر و خیال الکی

فکای الانمو میگی عزیزم یا دلیل لاغر شدنمو؟ آره این مدت خیلی مدت پر استرسی بوده برای من و کلی هم بدو بدو کردم، ولی خب یه دلیل مهم لاغریمم اینه که قبلا همه اش غذای بیرون میخوردم و عاشق غذاها بودم ولی اینجا که هستم میلی به بیشتر غذاها ندارم و برای اینکه سیر بشم میخورم (مقدار کافی هم میخورم گرسنه سعی میکنم نمونم) و پول غذای بیرونم ندارم حتی اگه ازش خوشم بیاد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک قفل بود اونجا نتونستم جوابتون رو بدم

چیزی به عنوان عقل تو بعضی کاربران مثل شما وجود ندارد فقط میخوان ادای روشنفکران رو دربیاره

شما خودت ذهنت ب بکارت می‌ره 

من حرفی از بکارت زدم؟!!

گفتم ببره دکتر زنان ببینه تجاوز کامل رخ داده یا نه فقط در حد همون نشون دادن و دست زدن بوده

بعدشم خجالت نمی‌کشی اسم بچه ی رو مادر رو برای تجاوز به کار میبرید؟اگه اینجوریه ایشالا خودتون و بچه هاتون و عزیزانتون تجاوز رو تجربه اش کنید شاید بهتر راجبش نظر بدین

درخواست دوستی مخصوصا از آقایان پذیرفته نمیشود

تاپیک قفل بود اونجا نتونستم جوابتون رو بدم چیزی به عنوان عقل تو بعضی کاربران مثل شما وجود ندارد فقط ...

عجب آدم پستی هستی. هم از توهین دریغ نکردی، هم اینکه من برای یه مثال فرضی صد بار خدای نکرده و دور از جون آوردم و تو منو و خانواده ام رو مستقیم نفرین میکنی! واقعا بیچاره اون بچه که زن هیولایی مثل تو مادرشه. 

بعدشم عقل من چه ایرادی داره؟ برای بار دوم داری خیلی واضح عنوان میکنی اولین دغدغه ات اینه که بچه بهش تجاوز کامل شده یا نه. اگه آدم بودی اینکه چقدر تجاوز شده آخرین نگرانی ات بود، چون مهم اینه که تجاوز شده حالا چه کم چه زیاد.

حالم بهم خورد از خوندن نظرت. نمیدونم چجور آدمی برای همه خانواده و عزیزان یه نفر دعای تجاوز میکنه، ولی میدونم تو صورت همچین آدمی تف هم نمیندازم. کاش کثافت وجودتو نمیگرفتی دستت بیاری زیر تاپیکم. مریض.