2777
2789
اخییی منم مامانم ۴۳ هست ولی نمیخوام ب این زودی نوه دار بشه حس میکنم زوده براش 

چرا این فکرو میکنی اتفاقا چون سنشون کمه خیلی راحت بابچها کنارمیان باهم بازی میکنن من دوتابچه پشت هم دارم میرم خونه مامانم صبح که بیدارمیشن باهم صبحونه میخورن میرن پارک کلی باهم خوش میگذرونن مامنم بچه اولم که دنیا اومد ۴۳ بچه دومم۴۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این فکرو میکنی اتفاقا چون سنشون کمه خیلی راحت بابچها کنارمیان باهم بازی میکنن من دوتابچه پشت هم ...

نمیگم سن مامانم کمه ها اتفاقا الان چن روز دیگ ۴۴رسالشه و خب بالاخره ی سنی را گذرونده ولی میگم یکم زوده مثلا ۴۸ یا ۵۰ خوبه 

مامان من متولد ۶۰ 

خودش یکی بدنیا آورده و در انتظار نوه هم هست 😄😄😄

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

مامان من متولد ۶۰  خودش یکی بدنیا آورده و در انتظار نوه هم هست 😄😄😄

وای خدا

منم متولد ۶۰

بچه هم ندارم

خودم بچه هستم 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
نه..اونجوری فاصله سنی خودت با بچه ات زیاد میشه...بعدم فاصله سنی خودا و مادرت با بچه کمتر باشه بهتر.. ...

آره خب این هست ولی مامانم تا بازنشست بشه حدود ۴۶ سالش میشه شایدم بیشتر و بخاطر همین باید صبر کنم بازنشست بشه 

وای خدا منم متولد ۶۰ بچه هم ندادم خودم بچه هستم 

اخی عزیزم 😍😍😍😍 روحیت عالیه 

آره بابا شما هنوز اول جوونیتونه🤩😘

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....