2777
2789
عنوان

معرف ازدواج

2402 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها خداییش امشب یه سوالی برام نطرح شد امثال منی که مجردن و موقعیتمون خوبه چرا وقتی به یه معرف میسپریم هرچی ادم کور و کچل و بسیار سطح پایینتر هستو معرفی میکنن ؟ من این پیشنهاد رفتن پیش معرف رو از همینجا شنیده بودم و اینم بگم این اکانت اشتراکی منو خواهرمه من مجردم و از نطر اتصادی و تحصیلات و چهره ... واقعا نسبت به همسالام بیشتر نباشم کمتر نیستم فقط چون اهل دوست پسر بازی نبودم و هیچ فامیلی هم نداریم مجبور شدم برم سراغ این افراد که تازه رسمی هم هستن مثلا ! چرا معرفا اینقدر توهین امیز برخورد میکنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوال منم هست🤣

والا یجور برخورد میکنن که انگار ما رودست مونده یا مشکلداریم ! یا میگه خودتو تغییر بده و اقا اینجور میخواد اقا اونجور میخواد حالا خود اقا از نظر فرهنگی علمی و ... واقعا هم کف من نیست !

بنظرم سطحی نگرن، همین که سن و سال بهم بخوره معرفی می کنن، سلیقه تونم نمی دونن، ته دلشونم میگن اگه دختره نپسنده تهش اینه جواب منفی بده دیگه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
 والا دوست ندارم اینجا خیلی از مسائل شخصیم بگم ولی اکثر شهرا و قشرا بودم و ادم متوسط و نرمالی ه ...

من همسرم بین دوستاش جای خوبی داره و هرکسی بخواد ازدواج کنه اول ب اون میگه موردی براش پیشنهاد بده ما هم واقعا کسی رو سراغ نداریم خیلی،ولی دوستاش اکثرا مذهبی هستن

معرف داریم تا معرف عزیزم اکثرا فرهنگسازی نشده براشون بیشتر طرف پسرن یه نفر اینطوری بود برای من بهش ...

وااای دقیقا اصلا طرفو یک بچه پنج ساله میدید متوجه میشد که نسبتی بامن نداره حتی خود پسره هم فهمید و تو دیدارمون به من گفت بعد طرفو رو جه حسابی معرفی کرده من نمیدونم اینجور افراد فکر میکنن ماها مونده شوهریم ! والا اگر اینجوری باشه خود من  به یکی ازون خاطرخواهایی که هیچ ربطی به زندگیم نداشتن بله میگفتن نه بخوام ننطقی فکر کنم و برم سراغ معرف

خب چون پسرایی که هیچکی قبولشون نکرده میرن سمت معرف

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹... چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲.....بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁