2777
2789
عنوان

چه انتظارایی ....

78 بازدید | 4 پست

چه انتظارایی...

چه چشم براهی هایی...

چشم انتظار یه دو خط پر رنگ روی بی بی چک

انتظار یه بتای مثبت و بالا

انتظار یه اس ام اس عاشقانه

انتظار یه جواب بله

انتظار یه جواب خوب برای رفع شدن بیماری ها

انتظار یه پیشقدم شدن برای آشتی...

انتظار یه ببخشید از دهن عشقت یا اونی که برات مهمه

انتظار یه جواب قبولی توی کار ، دانشگاه

انتظار یه وام ساده

انتظار و انتظار و انتظار ....

چیه این انتظار آخه ! 

چقدر باید توی زندگی استرس بکشیم ؟ چرا باید هرچی با سختی باشه

چقدر سخته چشم انتظار بودن 😔چقدر استرس آوره

چقدر سخته، چقدر دیر میگذره ....

منم منتظر فردا و ....

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

عزیزم آزمایشات مثبت شد

سلام

خوبی ستین جان

چشم انتظار جواب آزمایشگاهم 🥲

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آها عزیز گرفتیش

اره عزیزم .باردار بودم😇