2777
2789
عنوان

لیزر صورت

94 بازدید | 11 پست

موهای صورتم مشکیه ولی زمخت نیست کرکی هم نیست یه جلسه لیزر رفتم هفته چیش حالا همه میگن بیشتر میشن چکار کنم دیگه نرم؟ یا اینکه همین یه جلسه هم تاثیر منفی میذاره؟

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
اگه کرکی بود زیاد میشد، اگه یکمم ضخیم باشه بنظرم اداامه بدی حل میشه،کجا رفتی لیزر اصولا اپراتورها نگ ...

والا یه بار نشونش دادم گفت میشه انجام بدی حالا که رفتم بعد این که تموم شد گفت چرا لیزر میکنی فقط موی ضخیم باید لیزر بشه وگرنه بیشترمیشن کلا هنگ کردم نمیدونم چکار کنم

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا یه بار نشونش دادم گفت میشه انجام بدی حالا که رفتم بعد این که تموم شد گفت چرا لیزر میکنی فقط موی ...

خب میگفتی خودت گفتی عجبا،خب اگه عکس داری بفرست من ببینم چطوریه بگم برو یا نه

ببین الان عکس از موهای خودم ندارم ولی تقریبا همینجوریه

والا سر اوردم به نظرت به اینا میگن کرکی؟

نرمن ولی مشکی ان

نه نرو،این کرکی هست دیگه فقط حجمش زیاده

جدی میگی پس این یه جلسه که انجام دادم چی تاثیر منفی نمیذاره؟

واسه غبغب هم همین مدلیه ولی اونو دو جلسه انجام دادم پس میگی کلا دیگه لیزرشون نکنم؟

آره نکن ی جلسه ایرادی نداره فک کنم

باشه عزیزم ممنونم ازت

یه سوال شما دبیر ریاضی هستین درسته؟ تو کلاساتون فعالیت هم حل میکنین یا فقط کار در کلاس و تمرین؟

تنها دستگاهی که موی نازک رو ضخیم نمیکنه اشنایدرپلاس هست

یه مرکز تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن رو همه رنگ پوستی جواب میده

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶