2777
2789
عنوان

ترس از دخول

35941 بازدید | 35 پست

ببخشید اینجور سوالی میپرسم قبلش عذرخواهی کرده باشم.

من باکره ام هنوز چند ماهی میشه عقد کردیم خیلی میترسم از نزدیکی چیکار کنم چندبار همسرم خواست رابطه بر قرار کنه از بس سوزش شدید داشتم مانع شدم به شدت استرس دارم آخر عاقبت چی؟ میترسم سر این جریان سردی بیوفته تو زندگیم میدونم مدام خودارضایی میکنه چون من نمیتونم تامینش کنم🤦‍♀️🤦‍♀️ بهم نزدیک میشه تمام اعضای بدنم قفل میکنه از ترس 

چیکار کنم این بکارت لنتی بدون درد پاره بشه😔

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز عقدی چرا باید بکارتت از بین بره

مشکلات بقیه رو نمیبینی اخه 

این شهرو میبینی؟؟!!! اورگوپ😊 یکی از بزرگترین آرزوهام اینه برم اینجا و یه سفر شگفت انگیز داشته باشم همراه عشقم و بچه هام💜تو زندگیت سعی کن فقط انسانیتو در نظر بگیری و همیشه توی تمام قضاوت هات خودت رو بزاری جای طرف مقابلت اونوقته ک میتونی درک کنی و انسان واقعی باشه🌼🌺
عزیزم دقیقا منم مشکل ترو دارم عقدم و نامزدم ازم میخواد😔

خواستنش ک بماند اینکه دردش خیلی شدیده نمیشه کاری کرد هووووووف

منم مشکل ترو دارم ۶ ماهه عقد کردم  سمت رون هات قفل میکنه دقیقا منم همینم تحقیق کردم بااسپری شل کننده عظله درست میشه ومن میخوام اینکارو کنم چون باعشق ازدواج کردیم بهش اعتماد کامل دارم و محرمیم

نذار پاره بشه تا بعد جشن عروسی اشتباه ما را نکن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

شاهد حضورآقایون وحتی کامنت شجاعانه ی یکیشون هستیم 😂😂خدابیامرزدش ..عاشق سرعت عملتم نی نی یارجون ،😂😂

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
مشاوره برو پیش دکتر زنانکمکت میکنه ژل روان کننده لوبریکانت بگیر راحت باشه دخول برات  منم مث ش ...

رفتم دکترم همین ژلو پیشنهاد داد ولی ژل ک بدتره نیس؟ یهو لیز میشه میره داخل 😐😐😐 ووووییی بخدا تن و بدنم میلرزه شما چیشد اخرش با ژل دردی نداشتین؟