2777
2789
عنوان

فقط خانومای مذهبی بیان جواب بدن

154 بازدید | 13 پست

در مورد حق الناسه

اگه یه نفر حالا عمد ویا غیر عمد دل یه نفرو بشکنه و اونو نابود کنه از لحاظ روحی

حق الناسه؟

به این توجه کنید که ممکنه غیرعمد باشه با این وجود بازم حق الناسه؟

کارش عرفا و اخلاقا نادرست بوده ولی معلوم نیست از قصد اینکارو کرده یا ن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظرم حق الناس و باید به نحوی حلالیت بخواد یا براش حسنات بفرسته  من مثلا ص د تا صلوات میفرستم ...

ببخش این سوالو میپرسم

ولی اسیب به روح و روان یه ادم با صلوات فرستادن برای اون ادم جبران میشه؟ روح نابدد شده است درمان میشه؟

حق الناس پیچیده ست..اگر ب عمد باشه بله..اگر هم غیر عمد باشه هزارتا موارد بررسی میشه مث علت و معلول‌..اما اگ ی طرف این دلشکستگی خود منافع خیر طرف باشه و ب خطر بیفته یا حتی ابروش بازم حق الناس نیست و ساقطه..مث دوس داشتن ی طرفه طرف دیگر حق انتخاب دارد و دلشکستگی حق الناس نیست..

چی میشه نتیجه اش

خب تاوان داره 

ولی اگر نمیتونه حلالیت بخاد واسش صلوات بفرسته بجای اون شخص

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ببخش این سوالو میپرسم ولی اسیب به روح و روان یه ادم با صلوات فرستادن برای اون ادم جبران میشه؟ روح ن ...

ببینن آخه میگین عمدی نبوده گاهی برای هممون پیش میاد  من میبخشم تا خدا هم از گناهان.من بگذره و ببخشه