تقریبا یک سالی میشه که توی خواب یه چیزایی میبینم و میشنوم و یه حسایی رو تجربه میکنم ، نمیدونم بختکه یا برون فکنی ، علائم هردو رو داره یه چیز عجیب غریبه که خیلی سخت میشه توصیفش کرد ، اوایل تقریبا هرشب هرروز یا یکشب درمیون پیش میومد واسم ، گاهی یک هفته خبری نمیشد ازش و باز چندروز پشت سرهم میومد سراغم ، درحال حاظر هم هفته ای یکبار پیش میاد واسم
اول بگم که بشدت ترسناکه بااینکه یکسال میگذره اما هنوزم عادی نشده واسم
وقتی که میخوام بخوابم و چشمامو میبندم یهو میاد سراغم و انگار وارد یه بُعد دیگه میشم ، روحم میره یه جای دیگه و حس سبک بودن داره مغزم هوشیاره و میتونم فکرکنم و باخودم صحبت کنم چیزهای عجیب غریبی میبینم ، اوایل نورهای الکتریکی توی تاریکی میدیدم به صورت فیلم یا عکس و صداهای بشدت تیزی میشنیدم ، مثل صدای برفک تلوزیون ولی تیزش جوری که وقتی بیدارمیشدم گوشام سوت میکشید
بعدها تصویر چندزن رو میدیدم یا چیزهای عجیب غریب ، یکبار صدای زنی رو درگوشم میشنیدم ک حرف میزد باهام اما متوجه نمیشدم چی میگه
خلاصه این اتفاق بشدت ترسناکه و هربار چیزای ترسناک تری میبینم و میشنوم و برای اینکه این اتفاق تموم شه تند تند پلک میزنم یا سعی میکنم انگشتامو تکون بدم یا ناله کنم ک کسی متوجه شه ، یکبار بشدت بهم فشار اومد و انگشت اشارمو گازگرفتم که بیدارشم و وقتی بیدارشدم رد دندونام روی انگشتم مونده بود یا گاهی حس میکنم روحم از فاصله چندسانتی بدنم وایساده و معلقه و میخوادجدا شه و بره بالا تر و این چندبار اتفاق میوفته و من تلاش میکنم که نره ، بعضی وقتا هم میتونم همزمان دور و اطرافم و موقعیتی ک توش خوابیدم و هستم رو ببینم