2777
2789

پادشاه کتاب ها(قرآن) 

بچه ها من کتاب نسبتا زیاد خوندم اما هیچکدومشون ب اندازه اینا من رو متحوللللل نکرده 😭

فقط میخوام چیزی ک در من اتفاق افتاده هزاران برابر برای شما عزیزان هم اتفاق بیافته 

ان شاء الله ب اذن خدا همگی هدایت پیدا کنیم و رستگار بشیم

ازتون خواهش میکنم برید بخونید پشت گوش نندازید کسایی هم ک خوندند ب بقیه پیشنهاد بدن 

کتاب سه دقیقه در قیامت(بصورت pdf هم موجود است) 

کتاب آن سوی مرگ( صوتی آن موجود است) 

کسانی هم ک مشکل مالی دارند نمیتونند تهیه کنند نگران نباشید تو نت هست فقط خوندن میخواد، درک میخواد فهم میخواد،تغییر تغییر تغییر 

خدایا من چ بنده ای بودم من تا حالا کجای کار بودم 😭😭😭😭

:( 

بی خیال بدتر ادمو به افسردگی میکشن . ادم از زندگیش لذت نمیبره اصلا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تغییری در شما ایجاد شده؟

این کتاب در مورد یک بنده خدایی هست ک اعمالش اون دنیا حساب شده ینی حساب ها فمن یعمل مثقال.... 

وقتی اینو میخونی و زندگی خودتو میزاری جلو چشت دوس داری بمیری از اول ب دنیا بیای یا اصلا ب دنیا نیای

من اینو خوندم وحشت کردم منقلب شدم خودم تازگی تمومش کردم از اونموقع دارم گریه میکنم 

بخدا خواهرانه میگم بهتون برید بخونید ضرر نداره قسم میخورم 

نهایت دو ساعت وقتتونو میگیره ینی دو ساعت ندارید بخونید؟؟ 

:(  بی خیال بدتر ادمو به افسردگی میکشن . ادم از زندگیش لذت نمیبره اصلا

ن ن ن ن اصلا نگو بیخیال این لعنت الله رو لعنت کن و بسم الله بگو نزار جلوتو بگیره 

بخدا هیییچ  گونه ربطی ب افسردگی اینا نداره

اینا داستان رستم و سهراب نیست 

اینا واقعیته بخداوندی خدا این یکی از بزرگترین هدیه های خدا برای هدایت بشره 

من خودم قرآن خوندم نماز میخونم اما از اونجایی ک هیچکس بی گناه نیست منم گناهانی دارم اما واقعا بگم با این کتاب انقدددد منقلب شدم ک با قرآن نشدم 

میخوام اتفاق زیبایی ک برای من افتاد برای شماها هم بیافته ان شاء الله 

خدا اگه صلاح یکیو بخواد با هرچیزی میتونه اونو هدایت کنه شمایی ک این تاپیک رو دیدی اتفاقی نیست هیچ شانسی و الکی و یهویی در کار نیست

فقط و فقطط دو ساعت نهایتا وقت میخواد

ن ن ن ن اصلا نگو بیخیال این لعنت الله رو لعنت کن و بسم الله بگو نزار جلوتو بگیره  بخدا هیییچ & ...

ممنون .🙏

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

2790
2778
2791
2779
2792