2777
2789
عنوان

حال بدی بدون دلیل

520 بازدید | 15 پست

من بدون دلیل همیه حالم بده اصن هیچ شوق و ذوقی برای فردام ندارم برای زندگیم ندارم قرصم گرفتم گذاشتم تو اتاقم ولی این کار نامردیه در حق اطرافیانم میدونم😭

همه کار برام میکنن اطرافیانم ولی من حالم خوب نیست نمیدونم چمه و چرا😭یه مغز معیوب دارم و کلی فکر و خیال میکنم فکرای الکی هرلحظه تو فکر چیزای منفی هستم کنترل ذهنم از دست من خارج شده😭😭😭

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
منم این جوریم خیلی اذیت میشم

چیکار کنیم؟چاره چیه؟

مرگ؟

زندگی برام بی ارزشه

هیچی خوشحالم نمیکنه

هیچی ذوق ندارم

انگیزه ندهرم

زندگی یه کار مسخرس

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت

غصه هم می گذرد

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

چقدر منی🙃

خانوادم برام هیچی کم نمی‌ذارن اما من هر لحظه بی دلیل حالم افتضاحهه🥲

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

چیکار کنیم؟چاره چیه؟ مرگ؟ زندگی برام بی ارزشه هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی ذوق ندارم انگیزه ندهرم ...

نمی دونم من فقط فکر و خیالام باعث شده به اینده امیدوار بشم

الهـی                                                            گر تو همراهـم نباشی وایِ من
عزیزم همه همینیم 🫂❤

خب چاره چیه😭😭😭

منم همینطور.مشکل حادی هم ندارم ولی کلا زندگی برام مسخرس

چیکار کنیم😭خسته شدم 

اذیت میشم میبینم همه کار برای خوشحال شدن من میکنن ولی بازم من حسی ندارم به زمدگی

چقدر منی🙃 خانوادم برام هیچی کم نمی‌ذارن اما من هر لحظه بی دلیل حالم افتضاحهه🥲

چرا اخه دردمون و به کی بگیم😭😭😭

چیکار کنیم😭خسته شدم  اذیت میشم میبینم همه کار برای خوشحال شدن من میکنن ولی بازم من حسی ندارم ...

نمیدونم واقعا تازه من قرص ضد افسردگی هم مصرف میکنم و اوضاعم اینه 

واقعا وقتی بعضی همسن و سالامو میبینم که نصف امکانات منو ندارن و انقدر شاد و شنگولن و تنها دغدشون مد و لباسه دلم برای خانوادم میسوزه🥲

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243