2777
2789
سنش خیلی کمه پسر ۲۰ ساله بهت گفت میمیرم برات  هم رو حرفاش حساب باز نکن عزیزم  آدما با هم ...

ازدواج نه بابا 

والا خودم به ازدواج راضی نبستم

سنش بیسته بیشتر از بیست حالیشه 

قیافشم بزرگ تر میزنه 

خیلی آدم منطقیه 

اخه کارش ابنا از الان معلومه دیگه

بله همکلاسی هستیم 

عزیزم شرایط مشابه تورو داشتم میتونم درخواست بدم سوال بپرسم؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج نه بابا  والا خودم به ازدواج راضی نبستم سنش بیسته  بیشتر از بیست حالیشه  قی ...

چقد شبیه مال من بود🥲

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
ازدواج نه بابا  والا خودم به ازدواج راضی نبستم سنش بیسته  بیشتر از بیست حالیشه  قی ...

نمیدونم دیگه عزیزم میخوای پاش بمونی بمون 

اما جوری نباشه بره داغون شی 

البته ممکنه برسید 

نهایتا اندازه ی پسر ۲۵ ساله می‌فهمه 

حالا سن رو کنار میزاریم اخلاقش رو باهاش حرف بزن 

ایشالله مشکل حل میشه 

نمیدونم دیگه عزیزم میخوای پاش بمونی بمون  اما جوری نباشه بره داغون شی  البته ممکنه برسید ...

نه بابا پای چی بمونم ار اول هم بهش گفتم صرفا دوستی ازدواج ابنا نه 

کلا دوست ندارم 

اخلاقش هم … 

دعا کن لطفا 

فردا امتحان هم دارم از دست ابن دیونه شدم