2777
2789
به نظرم آدم درونگرا پیش کسی که دوستش داره درونگرا نیست حرف میزنه  دیگه در حدی که اصلا حرف نزنه ...

بابا من دردم اینه که این سرش تو کتابه فقط 

فقط درس میخونه 

مثل خرررر داره میخونه پس من چی🥲نمیبینه منو

وفتی بلد نیس درست ابراز احساسات کنه اره بمیره

چرا حالا فکر می‌کنی بلد نیست ؟ شاید خودش نمی‌خواد 

مگه میشه آدم بلد نباشه 

خب باهاش حرف بزن بگو من این رفتارت رو نمی‌پسندم می‌خوام احساساتمون رو به هم بروز بدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا من دردم اینه که این سرش تو کتابه فقط  فقط درس میخونه  مثل خرررر داره میخونه پس من چ ...

خب این آدم اولویت زندگیش اهداف و درس هست 

تو اگه میخوایش باید کنار بیای 

باهاش حرف بزن بگو خواسته هات رو 

اونم مقصر نیست شاید واقعا وقت نداره 

اما اگه واقعا اذیت میشی سعی کن رابطه رو درست کنی اگه نشد دیگه نمون اگه مطمعنی دوستت داره باهاش حرف بزن مشکل رو رفع کن حداقل تو تایمی که حرف میزنه ابراز علاقه کنه 

دیگه روزی نیم ساعت که حرف میزنید نیازی نیست ۲۴ ساعت حرف بزنید 

هیچیش مثل آدم نیس

چندسالشه؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
خب این آدم اولویت زندگیش اهداف و درس هست  تو اگه میخوایش باید کنار بیای  باهاش حرف بزن ب ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️کاش بفهمه چقد دوسش دارم 

خودمم آدم درونگرایی هستم میدونم شرایطشو من خودم هیچ بهش ابراز علاقه نمیکنم ولی نه اینطور که سرم تو کتاب باشه 

اولویتش درس هس نه من 

من خودم درونگرا هستم خوب درکش میکنم ولی اینکه فقط سرش تو کتاب و درس باشه!!! فقط درس میخونه 🫠

تایپتون چیه؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
۲۰ همسنیم 

من حس میکنم هم دانشگاهی هستین درسته؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
۲۰ همسنیم 

سنش خیلی کمه پسر ۲۰ ساله بهت گفت میمیرم برات 

هم رو حرفاش حساب باز نکن عزیزم 

آدما با هم فرق دارن اما ۲۰ واقعا کمه 

اون تازه باید پیشرفت کنه کار کنه و.. وقت ازدواجش الان نیست 

اگه میخوای پاش بمونی بمون اما جوری نشه اگه یه روزی به هر دلیلی کات بشه شکست بخوری چون ریسک هست دوستی