2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

51 بازدید | 11 پست

سلام. بچه ها من شش ساله یه جایی کار می کنم که نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. واسه هشت ساعت کار چهار و نیم همونم تیکه تیکه می ده. باید ازش حقوق گدایی کنیم. حالا کار بهتری واسم جور شده که بیمه و حقوق خوب داره. یه هفتست می رم کار جدید. ولی نگفتم بهش. و گفتم مامانم مریضه و نمی تونم بیام. حالا هر چی واسه حقوقم زنگ جواب نمی ده. پیام دادم یعنی چی این کارا. گفت مگه خونه خالست که دست منو تو حنا می ذاری. گفتم من این همه کار کردم. ندیدی فقط همین چهار روز که نیومدم می بینی؟ دو ماهه حقوق ندادی. من که رایگان کار نمی کنم. گفت شرایط اکی نیست واسه حقوق دادن. حقوق مهر و آبان و کمی از شهریورم مونده. چی کار کنم بتونم حقوقمو بگیرم و نرم.

یه چند روز برو حقوقتو که گرفتی دگه نرو 

به‌ کارفرمامحل کار جدیدت بگو شرایطو بگو اگه نرم حقوقمو نمیده.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو اداره کار شکایت کن پدرش درمیارن این اقا داره سواستفاده میکنه پولت نده

شکایت خیلی دردسر داره حالا حالاها باید بدوم. من حالا پول لازمم. بعدم قبلا ازش شکایت کردن به جایی نرسیدن. انگار تو اداره کار آشنا داره 

حتما برد تامین احتماعی ادارع کار برو شکایتش کن بگو اینطور خورد خرد میده میامش پاک نکن اینادارن نمیدن حقوق اداه کار ۷ تومن تا۹ تومن حتما شکایتش کن برابیمه هم شکایتش کت ببین کوتاه نیا تحت هیچ شرایطی

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
حتما برد تامین احتماعی ادارع کار برو شکایتش کن بگو اینطور خورد خرد میده میامش پاک نکن اینادارن نمیدن ...

همش میگه ندارم. دو ماهه یک هزاری بهم نداده. خسته شدم بس گفتم. 

شکایت خیلی دردسر داره حالا حالاها باید بدوم. من حالا پول لازمم. بعدم قبلا ازش شکایت کردن به جایی نرس ...

اگه اینطور تحش ک اذیت میکنع زن بزن کلانتری بزو درمفازش بگو اینطور اشتا هم داره حقوقم نمیده ببین باپدرت بزو اصلا دعا راه بداز تاحقت بگیزی میدونی دوماه ۹ تومن باید بدع شهریورم بگیم ۴ تومن ببین کوتاه نیا بگو حقوقم بده ندی بامامورمیام شده من پول نیازم حقم میخوام داره اذیت میکنع تاکوتاه بیای

همش میگه ندارم. دو ماهه یک هزاری بهم نداده. خسته شدم بس گفتم. 

داره دروغ میگه نمیخاد بده حمالی کنی  بگو ابروت میبرم هرجا شد بگو حقوق نمیده بیسار ببین کوتاه نیا دیگه شلتیه بازی دربیار

یه چند روز برو حقوقتو که گرفتی دگه نرو  به‌ کارفرمامحل کار جدیدت بگو شرایطو بگو اگه نرم حقوقمو ...

آخه یه جوریه که نمی تونم مرخصی بگیرم. کار عقب می افته. واسه خودمم دردسر میشه 

داره دروغ میگه نمیخاد بده حمالی کنی  بگو ابروت میبرم هرجا شد بگو حقوق نمیده بیسار ببین کوتاه نی ...

از بس چیزی بهش نگفتم و کوتاه اومدم پررو شده. همیشه با ادب و احترام حرف زدم باهاش. 

از بس چیزی بهش نگفتم و کوتاه اومدم پررو شده. همیشه با ادب و احترام حرف زدم باهاش. 

هچین شلیته بازی درمیاری ک ندون ازکجا داره میخوره خواهر

یه چند روز برو حقوقتو که گرفتی دگه نرو  به‌ کارفرمامحل کار جدیدت بگو شرایطو بگو اگه نرم حقوقمو ...

آخه بديش اینه که تیکه تیکه می ده اگه بده. الان مثلا 1 تومن می زنه. انقد باید بهش بگی بگی ده روز بعد دو تومن می زنه. در حالی که من بیش از اینا ازش میخام 

2827
2791
2779
2792