سلام. بچه ها من شش ساله یه جایی کار می کنم که نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. واسه هشت ساعت کار چهار و نیم همونم تیکه تیکه می ده. باید ازش حقوق گدایی کنیم. حالا کار بهتری واسم جور شده که بیمه و حقوق خوب داره. یه هفتست می رم کار جدید. ولی نگفتم بهش. و گفتم مامانم مریضه و نمی تونم بیام. حالا هر چی واسه حقوقم زنگ جواب نمی ده. پیام دادم یعنی چی این کارا. گفت مگه خونه خالست که دست منو تو حنا می ذاری. گفتم من این همه کار کردم. ندیدی فقط همین چهار روز که نیومدم می بینی؟ دو ماهه حقوق ندادی. من که رایگان کار نمی کنم. گفت شرایط اکی نیست واسه حقوق دادن. حقوق مهر و آبان و کمی از شهریورم مونده. چی کار کنم بتونم حقوقمو بگیرم و نرم.
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
یه چند روز برو حقوقتو که گرفتی دگه نرو به کارفرمامحل کار جدیدت بگو شرایطو بگو اگه نرم حقوقمو ...
آخه بديش اینه که تیکه تیکه می ده اگه بده. الان مثلا 1 تومن می زنه. انقد باید بهش بگی بگی ده روز بعد دو تومن می زنه. در حالی که من بیش از اینا ازش میخام