2777
2789
عنوان

ویروس

67 بازدید | 9 پست

تو رو خدا یکی بیاد بگه این چه مریضی هست که بچه های من خوب نمیشن یه هفته کپسول و دارو و آمپول دو روز خوب دوباره تکرار میشه سرفه های پشت هم هر دکتری بری یه چیز میده داغون شدن پسرام مخصوصا بزرگه دیگه رنگش زرد شده دو روز خوب شد فرستادمش مدرسه دوباره امروز بدن درد و تب و اسهال تا بزرگه اینجور بشه کوچیکه هم بدتر میشه این به کنار چند ماهه میگه پاهام درد می‌کنه نوبت فوق تخصص بگیری هم باید بمونی تا بیاد یه نوبت بده 

همه گویند به امید ظهورش صلواتکاش این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلواتاللّهم عجّل لولیک الفرج

من سه روزه مریضیم امشب دیگه تحملم تموم شد تب و سرفه ۳وحشتناک الان اززیر سرم اومدم آمپول دگزا وتب بر زدم وکلی دارو خدارو شکر بهتر شدم 

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره اش دو هفته هست عزیزم تموم میشه

من که از مهر هی یه پام دکتره یه پام خونه دعا کن برا پسرم بدنش ضعیفه رنگش زرد شده فردا دوباره می‌خوام ببرمش پیش متخصص دعا کن بستریش نکنن

همه گویند به امید ظهورش صلواتکاش این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلواتاللّهم عجّل لولیک الفرج
من که از مهر هی یه پام دکتره یه پام خونه دعا کن برا پسرم بدنش ضعیفه رنگش زرد شده فردا دوباره می‌خوام ...

ان شاالله زود خوب میشه نگران نباش

بچه ها چون سیستم ایمنیشون ضعیفه بیماری اذیتشون میکنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من سه روزه مریضیم امشب دیگه تحملم تموم شد تب و سرفه ۳وحشتناک الان اززیر سرم اومدم آمپول دگزا وتب بر ...

خدا سلامتی بده انشالله برا پسرام دعا کن مدتیه پا درد هم داره می‌خوام بدم آزمایش ازش بگیرن چیزیش نباشه این ویروس هم شده قوز بالا قوز

ان شاالله زود خوب میشه نگران نباش بچه ها چون سیستم ایمنیشون ضعیفه بیماری اذیتشون میکنه

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه