از وضعیتم ناراضی نیستم فقط میخوام بپرسم ببینم عادیه؟😂بیست سالمه کسی تا حالا روم کراش نبوده و پیشنهاد نداشتم همچین زشتم نیستم والا😂 تا اخرش قراره همینجوری بمونه؟کیا اینجورین🦦
خب من اصلا نسبت ب دخترای الان خوشگل نیستم واقعا خیلی معمولی و کم حرفو خجالتیم فک نکنم مورد پسند کسی ...
والا منم نه زیاد خوشگلم نه هیچی من تو خالیم ولی من تو بقیه دخترا هم خبر ندارن کی دوست داره کی نداره کی کراش دازه کی نداره بقیه هم همینن ولی بعضی ها میترسنداگه بگم فلانی دوست دارم جا نزاره بره
من الان ۳۷ ساله مجرد ۱۶ سالم بود مانتو شلوار ست برای عید خریده بودم برای اولین بار تو عمرم رفتم از فروشگاه میوه بخرم چون تو یه شهرکی بودیم ارتشی همه همدیگه رو میشناختن پسره رو من کراش زد ۶ ماه زیاد نمیدیدمش ولی هروقت من رو میدید یه جلب توجهی میکرد منم اون موقع سنم کم بود کم رو خجالتی اصلا روم نمی شد هیچی بعد یه مدت دید من اصلا محل نمیدم خودش رفت پسره یه سال از من بزرگتر بود یادمه اسمش فکر کنم سعید بود پسر بور قد بلندی بود بعد ۲۱ سال یادش افتادم الان اون حتما دوتا بچه داره من همچنان مجرد هی روزگار
فک کنم منم تا ۳۷ اینا همچنان مجرد بمونم😅مهارت ارتباط اجتماعیو ندارم و خیلی خجالتیم
چ خبره اولا اینکه همه با دوست پسرشون ازدواج نمیکنند بعد اینکه الان ۲۰ هنوز شرایط برات زیاد هست والا اگر من شرایط ۲۰ ساله الان رو داشتم غوغا بودم وضع من فرق داره باتو