لطفا نظر خودتون و بزارید من نمیدونم باید توی این موقعیت چیکار کنم 💔 من خودم ۱۷ سالمه ۲ ساله با یه آقایی که ۲۱ سالشه ارتباط دارم نه خیلی دوسش دارم یا شاید داشتم نمیدونم دو هفته اس بهم خبر دادن که تابستون همزمان با من با یه دختر دیگه ام بوده اونوقت من با این همه کمالات کجا و اون خانومی که باهاش بوده کجا .... از دستش شاکی شدم گفتم دیگه تمومه و اینا چند روز پیش اومده به التماس که توروخدا منو ببخش من عاشقتم بدون تو نمیدونم و فقط از این حرفا گفته تو بیا اگه بیای تغییر میکنم درست میشم ( قصدش ازدواجه ) میگه تو بیا باهام بمون اگه درست نشدم بعد برو من از تو نمیگذرم به دستت میارم درسته اشتباه کردم ولی متوجه شدم و میخوام برات جبران کنم .... خب منم خیلی دوسش دارم میدونم که اونم دوستم داره ولی نمیدونم باید چیکار کنم بهش فرصت بدم یا نه 🥺🥲
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بهش ی فرصت عاقلااانه بده ولی عاشقش نشو و عحله نکن واسه هیجی صب کن حالااااا... ولی بازم حواست ب همه جی باشه...
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
فرصتی دوباره بنظرم.. اگ دوسش داری و میدونی ب حرفش عمل میکنع رو حرفش هس
پسر خوبیه ، درسخونه لاشی و بی شخصیت نیست اما خب گول اون خانوم و خورده وگرنه خیلی با خانواده و با شخصیته خودمم موندم میترسم باز عمرم و به پاش بزارم آخرش بیاد بگه هیچی🥺