2777
2789
عنوان

جای خال برداری😭😭😭

92 بازدید | 6 پست

۳ماهه خال برداشتم لافارر میزنم یکمی گود مونده و قرمزززززز اصلا عین لبو قرمزه حس میکنم لافارر هیچ کمکی نمیکنه دکتر خودمم هیچی حالیش نیست همش میگه التهابه😭😭چیکار کنم من😭😭

نامزد من چندسال پیش خالش رو برداشت و الان اصلا جاش نیست هیچی هم نزد. به مرور می‌ره حساس نباش

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چالیش میره یعنی؟خیلی ناجور شده اخه😭

اره اصلا الان من نمی‌دونم دقیقا کدوم نقطه بود که رفت برداشتش هیچ اثری ازش نیست. پوست خودش به مرور ترمیمش می‌کنه فقط آفتاب نخوره بهش و ضدآفتاب بزن. نگران هم نباش

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
اره اصلا الان من نمی‌دونم دقیقا کدوم نقطه بود که رفت برداشتش هیچ اثری ازش نیست. پوست خودش به مرور تر ...

اره کلی ضدافتاب میزنم افتابم یه ماه اصلا نخورد مرسی عزیزدلمممم

نامزد من چندسال پیش خالش رو برداشت و الان اصلا جاش نیست هیچی هم نزد. به مرور می‌ره حساس نباش

سلام عزیزم 

می‌بخشید منم الان همین مشکل رو دارم

یکیش هنوز قرمزه

3 تاش هم لک قهوه ای مونده

یعنی میره؟ 

دو ماه گذشته