2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی سیریش نیست

36 بازدید | 3 پست

من امسال که رفتم دانشگاه اونجا اوایل کلاسا با یه دختری دوست عادی شدم ولی بعدا تو دانشگاه همه جا باهام میومد…من آدم اجتماعی هستم ولی دوس ندارم خیلی زود با یکی صمیمی بشم باید اول ببینم به هم میخوریم یا نه.الان جدیدا حس خوبی بهش ندارم احساس میکنم زود قهر میکنه یا تو قیافه میره مثلا بعضی اوقات با بقیه بچه ها کلاس صحبت کنم یا برم بیرون حالا چه با شوخی یا غیره میگه واقعا که خیلی نامردی و فلان منو گذاشتی رفتی با اینکه من فوقش میرم تو راهرو با بچه ها می ایستیم بخاطر کولر…یا دانشگاه مثل مدرسه نیست هرکی هروز یه جا میشینه اون گیر داده باید پیشم بشینی یا فوقش تو ردیفی که هستم بشین یکی از دخترا باهام صحبت کنه بهش میگه فکر نکنی میخوای از من بگیریش😐چندبار غذا از فست فودی میخرم راضی نمیشه اونجا رو میز بخورم هی اصرار می‌کرد که باید تو پارک دانشگاه بخوریم من جای شلوغ دوس ندارم تو فضا سبز خوبه. نمیدونم شاید چون غذا نمیخرید و با خودش از خونه میوورد خجالت میکشید تو فست فودی بخوره خدا میدونه. یا اون روز رفت تو دسشوویا خواست رژ بزنه گفت توام باید بیای من بدون تو نمیرم😐نمیگم دختر بدی هست یه جاهای ازش چیزی بخوام کمک میکنه ولی من این حرکاتو یادمه تو ابتدای یا فوقش تو راهنمایی انجام میدادیم واقعا برام سنگینه نظر شما چیه تو دانشگاه شماهم اینطور بودین همه جا با دوستاتون بودین انگار میخواستن فرار کنن😂😅 ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.