2777
2789
عنوان

تنگی تراشه

446 بازدید | 2 پست

کسی بوده این مشکلو داشته باشه؟

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

بله بنده داشتم و هنوزم در گیرش هستم چون طول تنگی که داشتم خیلی بزرگ بود تا مهر طول می‌کشه تموم شده این مریضی متاسفانه فقط با عمل به بهبودی می‌رسونه و همین جوریم به وجود نمیاد این مریضی من بخاطر کما که بودم این لوله ها از گلوم فرستاده بودن پایین نایم آسیب دیده بود و تنگی تراشه به وجود آمد ایشالا که سلامتی کامل رو بدست بیارید بیمارستان مسیح دانشوری برای این عمل عالیه همه دکترایش خوبن ولی دکترم من دکتر پژهان بود دکتر خیلی خیلی خوبی هستن بنده رو کسی عمل نمی‌کرد حتی داشتن ترخیص میکردن تو اون بیمارستان از بیمار های دیگه پرسیدیم دکتر پژهان رو معرفی کردن منم خودم را به ایشون سپردم و الان خیلی راضیم از عملش

بله بنده داشتم و هنوزم در گیرش هستم چون طول تنگی که داشتم خیلی بزرگ بود تا مهر طول می‌کشه تموم شده ا ...

سلام ببخشید چه علاعمی داشتید که متوجه تنگی تراشه شدید 

یه دکتر ب مریض ما میگه به احتمال زیاد فیستول هست یه دکتر دیگه میگه نه تنگی تراشه هس

هر غذایی که میخوردید از تراکتون بیرون میومد و احساش فشار در گلو میکردید و گلو درد داشتید؟

ممنون میشم جواب بدید

جواب شما خیلی میتونه به ما کمک کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.