سلام،خانمها میشه کمکم کنید،من تاحالا برای فروش دونات درست نکردم الان یکی میخواد سی عدد روزانه ازم خریدکنه قیمت نمیدونم چند باید بدم ،میشه بگید دونه ای چندمیخرید شما؟
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ببخشید استارتر یه سوال زن داییتون که سیروز داشتن خوب شدن
یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره
عذر میخام که پرسیدم😓چون خودم همش میترسم این بیماریو دور از جونت بگیرم
یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره
نه عزیزم خواهش میکنم،خدانکنه قربونت بلا ازخودت وعزیزانت به دورانشاالله
ممنون عزیزم♥️