2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یساعت پیش تاپیک زدم اصلا نمیذارم بخوابم فقط باید بشینم اخه این انصافه

حالا من برعکس شما اگر بشینم اذیت میکنه 

آخه نمیشه هم ک همه ش دراز بکشم بالاخره هزار و یک کار دارم

شما هم بچه اولته؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

ممنونم عزیزم انشاالله واسم خیلی دعا کن ...از زایمان خیلی میترسم همه ش فکر میکنم قراره بمیرم

نه قربونت بشم اصلا به خودت انرژی منفی نده 

فقط موقع زایمان به اون لحظه ای فک کن که قیافه قشنگشو میبینی 🤍

هروقت فارق شدی حتما بهم خبر بده خیلی خوشحال میشم ، هرکاری هم از دستم بر میومد بهم بگو شما هم مثل خواهرم 🤍🤍

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
نه قربونت بشم اصلا به خودت انرژی منفی نده  فقط موقع زایمان به اون لحظه ای فک کن که قیافه قشنگش ...

عزیزم ممنونم بابت انرژی مثبتتون 

خدا از خواهری کمتون نکنه 💜🙏

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

راستی یادم رفت خودمو بگم در چه حالم 😅

عرضم به حضورتون که تازه از بیمارستان برگشتم و توی ترافیک افتضاحی قرار دارم  ، میخوام سر راه چندتا کتاب برای خواهرم بگیرم و زود برم پیشش 😄

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

استارتر شاید خودت ندونی ولی این تاپیک خیلیییییی حس خوبی داره