halgeyesabzzz مدیر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1481 عنوان در چه حالین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 161 پست خودم در حال دلمه پیچیدن ک الان تموم شد😁 1402/08/28 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5665 وای خدایا فکر کردم خودم فقط این مشکل رو دارم نه عزیزم فکر کنم این مشکل جهانیه🤣🤣🤣🤣 خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
کتایون_ریاحی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 7539 نه عزیزم فکر کنم این مشکل جهانیه🤣🤣🤣🤣 من یساعت پیش تاپیک زدماصلا نمیذارم بخوابمفقط باید بشینماخه این انصافه آخر همان شد که نباید میشد...
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5665 من یساعت پیش تاپیک زدم اصلا نمیذارم بخوابم فقط باید بشینم اخه این انصافه حالا من برعکس شما اگر بشینم اذیت میکنه آخه نمیشه هم ک همه ش دراز بکشم بالاخره هزار و یک کار دارمشما هم بچه اولته؟ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
کتایون_ریاحی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 7539 حالا من برعکس شما اگر بشینم اذیت میکنه آخه نمیشه هم ک همه ش دراز بکشم بالاخره هزار و یک کار د ... نه دومیه آخر همان شد که نباید میشد...
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5665 نه دومیه خب پس تجربه دارید میدونید چی میشه من ک از زایمان طبیعی خیلی میترسم خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
کتایون_ریاحی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 7539 خب پس تجربه دارید میدونید چی میشه من ک از زایمان طبیعی خیلی میترسم من طبیعی بودمولی اینبار میرم سزارین آخر همان شد که نباید میشد...
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5665 من طبیعی بودم ولی اینبار میرم سزارین زایمان طبیعی خیلی سخته؟عوارضی هم داشته واستون؟ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 ممنونم عزیزم انشاالله واسم خیلی دعا کن ...از زایمان خیلی میترسم همه ش فکر میکنم قراره بمیرم نه قربونت بشم اصلا به خودت انرژی منفی نده فقط موقع زایمان به اون لحظه ای فک کن که قیافه قشنگشو میبینی 🤍هروقت فارق شدی حتما بهم خبر بده خیلی خوشحال میشم ، هرکاری هم از دستم بر میومد بهم بگو شما هم مثل خواهرم 🤍🤍 متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5665 نه قربونت بشم اصلا به خودت انرژی منفی نده فقط موقع زایمان به اون لحظه ای فک کن که قیافه قشنگش ... عزیزم ممنونم بابت انرژی مثبتتون خدا از خواهری کمتون نکنه 💜🙏 خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 راستی یادم رفت خودمو بگم در چه حالم 😅عرضم به حضورتون که تازه از بیمارستان برگشتم و توی ترافیک افتضاحی قرار دارم ، میخوام سر راه چندتا کتاب برای خواهرم بگیرم و زود برم پیشش 😄 متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 استارتر شاید خودت ندونی ولی این تاپیک خیلیییییی حس خوبی داره متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
کتایون_ریاحی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 7539 زایمان طبیعی خیلی سخته؟ عوارضی هم داشته واستون؟ چی بگم بهت عزیزم🤐🤐 آخر همان شد که نباید میشد...
leila۲۳۷۱ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5665 چی بگم بهت عزیزم🤐🤐 واقعیت رو خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
لواشک_میقولی؟ عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 7301 اسمتو دیدم رفتم لواشک اوردم با اینکه اصلا ازچیزای ترش خوشم نمیاد😐 😍🤤😂