2777
2789
عنوان

درددل

45 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

من بچه اولم پسره

دومی دختر

از وقتی دختر عزیزم دنیا اومده منو باباش عاشقشیم و به نظرمون زیباترین دختر دنیاست

ولی از دوماهگیش هر کی میبینش میگه زشته مثل داداش نیست ناراحت میشم غصه میخورم 

به جای اینکه هر روز خداروشکر کنم که سالمند

این سبزست اون سفیده و هزار چیز دیگه 

چرا آدما انقدر بی رحمند

جای همه ب هردو بچه عشق و اعتماد بنفس بدید از همین کوچیکی کم کم یاد بدید حرف دیگران اصلا مهم نیست اگه حرف مردم مهم نباشه خیلی باارامش آینده زندگی میکنن 

مردم فرشته هم باشی میگن هه هه کمرت سوراخه بال داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جای همه ب هردو بچه عشق و اعتماد بنفس بدید از همین کوچیکی کم کم یاد بدید حرف دیگران اصلا مهم نیست اگه ...

به خدا باید خودم قوی باشم تا به اونها هم این انرژی منتقل بشه

خدا بهشون رحم کنه واقعا من که توزندگیم همیشه حواسم بوده با حرفم کسیو ناراحت نکنم اینه وضعم چه برسه به اونا

به خدا باید خودم قوی باشم تا به اونها هم این انرژی منتقل بشه خدا بهشون رحم کنه واقعا من که توزندگیم ...

بله شما مادری و همسرت پدر قشنگ اعتماد بنفس عشق محبت بدید ب هردو که تفاوتی حس نکنن هرکس هم حرف زد پشت بچت وایسا

پس جاریم که به دنیا اومده بود اصلا بچه قشنگی‌ نبود ( هر چند هر وقت من و شوهر و دخترم میدیدیمش کلی قربون و صدقه اش میرفتیم و بقیه هم همینطور ) الان ۶ سالشه هزار ماشالله‌‌ بقدری پسر زیبا و جذابی شده که نگم برات

این یه مسئله ، مسئله دیگه اینکه چرا اجازه میدی اطرافیان اینطور حرف بزنن ، ببخشید وقتی اونا شعور ندارن ، شما جسارت دفاع از بچت رو داشته‌ باش

داداشم ۳۸‌سالشه یه بار دختر عموم به شوخی بهش گفت زشت‌ ، مامانم نمیدونی چیکار کرد

پس جاریم که به دنیا اومده بود اصلا بچه قشنگی‌ نبود ( هر چند هر وقت من و شوهر و دخترم میدیدیمش کلی قر ...

آره واقعا

خواهر شوهرم یه بار حرف بی ربط زد به شوهرم گفتم همین الان سرجاشون بشونشون که دیگه کسی حرف بی معنی جلو دختر من نزنه