2789
عنوان

دختره فضول

173 بازدید | 14 پست

امروز آزمون زبان فعل آخر کتاب بوده . خودمون طراح سوال بودیم . من تو فعل ها یکی رو تکراری نوشتم . آقا گف یک کم کنین تا ببینین من برای طرح سوال چی میکشم . بعد طراحی خود معلم برگه هارو صحیح کرده، بهم نمره کامل داد . برگه هارو رندوم داد به بچه ها تا ج بدن . اونی که برگه منو ج داده کنار نمره کاملی که آقا بهم داده نوشته منهای یک تا آقا دوباره که برگه هارو گرفت و صحیح کرد ببینه و کم کنه . ولی مال منو کم نکرده حالا اون دختره میگه چرا نمره اون کم شه و من نه . میخواد نمره بیست من و کم کنه. چی بگم به این عقده ای؟ چی کار کنم . این آزمونها فقط واسه اینکه نمره آزمون اصلیمون بیاد بالا من آزمون اصلی رو ۲۰ گرفتم هی میخواد یه کاری کنه کم شم . چی بهش بگم بتمرگه سر جاش؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قشنگ بش بگو عقده ای چیزی داری ؟بگو دست از سرت برداره

میگه از اون کم سه از من نه؟ میترسم برگه که دست بچه های رو ببره پیش معلم کم کنه آخه یکی از بچه ها باید نمره هارو جمع میکرد

اگ نمره کم نکرد ازتون بنظرم هیچی نگی خودش میسوزه نیازی نیس دهن ب دهن بشید  اگ دیدید بعدا سوسه ...

آخه رفته به اونی که نمره ثبت میکنه گفته باید کم شه ازم . خودش کم شده نمی‌خواد من ۲۰ شم

یکی نیس بگه تو رو سننه حال میده برم به معلم بگم من راضی نیستم اینطوری آزمون بگیره که بچه ها بیان بالا آزمون اصلی سخت بوده واسه منم سخت بوده من چطور ۲۰ شم اون ۱۲ شه تااصلا همون نمره رو بده