2777
2789
عنوان

دختره فضول

72 بازدید | 4 پست

سلام من امتحان زبان داشتم امروز معلم گفت که خودمون سخت ترین فعل هارو بنویسیم به عنوان سوال امتحان  . اول آقا برگه هارو جمع کرد ببینه بچه ها درست سوال طرح کردن یه نه . برگه من یک سوال تکراری بود . خودش نمره کامل داد 😐 بعد وقتی برگه هارو رندوم به بچه ها داد وقتی داشتن ج میدادن گفتن بعضی سوالا تکراریه و... معلمم گفت برای هر سوال یه منفی یک کنار نمره خودش بزنیم 😐 دوباره برگه ها رو جمع کرد صحیح کرد و کم کرد اون منفی هارو . مال منو کم نکرد من. کامل شدم برگه هارو داد به یکی از بچه ها که نمره هارو جمع کنه و به خود آقا جلسه بعد بده . برگه منو همونی که  که ج داده و علامت زده دیده که نوشته بوده منفی یک ولی آقا کم نکرده حالا میگه چرا ازش نمره کم شده ولی من کم نشه خودش اصلا یه چیز دیگه رو اشتباه نوشته و اصل مهم رو رعایت نکرده. من چی کار کنم چی بگم بهش آخه یکی نیست بگه به تو چه فضول خوندگری میخوندی تا ۱۵ نمیشدی بدبخت عقده ای 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ندانستم چه شده

امروز آزمون زبان فعل آخر کتاب بوده . خودمون طراح سوال بودیم . من تو فعل ها یکی رو تکراری نوشتم . آقا گف یک کم کنین تا ببینین من برای طرح سوال چی میکشم . بعد طراحی خود معلم برگه هارو صحیح کرده بهم کامل داد . اونی که برگه منو ج داده کنار نمره کاملی که آقا بهم داده نوشته منهای یک تا آقا دوباره که برگه هارو گرفت و صحیح کرد ببینه و کم کنه . ولی مال منو کم نکرده حالا اون دختره میگه چرا من کم شم و اون نه . میخواد نمره بیست من و کم کنه