2789
عنوان

دختره فضول

72 بازدید | 4 پست

سلام من امتحان زبان داشتم امروز معلم گفت که خودمون سخت ترین فعل هارو بنویسیم به عنوان سوال امتحان  . اول آقا برگه هارو جمع کرد ببینه بچه ها درست سوال طرح کردن یه نه . برگه من یک سوال تکراری بود . خودش نمره کامل داد 😐 بعد وقتی برگه هارو رندوم به بچه ها داد وقتی داشتن ج میدادن گفتن بعضی سوالا تکراریه و... معلمم گفت برای هر سوال یه منفی یک کنار نمره خودش بزنیم 😐 دوباره برگه ها رو جمع کرد صحیح کرد و کم کرد اون منفی هارو . مال منو کم نکرد من. کامل شدم برگه هارو داد به یکی از بچه ها که نمره هارو جمع کنه و به خود آقا جلسه بعد بده . برگه منو همونی که  که ج داده و علامت زده دیده که نوشته بوده منفی یک ولی آقا کم نکرده حالا میگه چرا ازش نمره کم شده ولی من کم نشه خودش اصلا یه چیز دیگه رو اشتباه نوشته و اصل مهم رو رعایت نکرده. من چی کار کنم چی بگم بهش آخه یکی نیست بگه به تو چه فضول خوندگری میخوندی تا ۱۵ نمیشدی بدبخت عقده ای 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندانستم چه شده

امروز آزمون زبان فعل آخر کتاب بوده . خودمون طراح سوال بودیم . من تو فعل ها یکی رو تکراری نوشتم . آقا گف یک کم کنین تا ببینین من برای طرح سوال چی میکشم . بعد طراحی خود معلم برگه هارو صحیح کرده بهم کامل داد . اونی که برگه منو ج داده کنار نمره کاملی که آقا بهم داده نوشته منهای یک تا آقا دوباره که برگه هارو گرفت و صحیح کرد ببینه و کم کنه . ولی مال منو کم نکرده حالا اون دختره میگه چرا من کم شم و اون نه . میخواد نمره بیست من و کم کنه