2777
2789
عنوان

اگ نامرئی بشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 111 پست
توروحت😂😂😂😂😂بعد همون مقدارم میخاستی پس بدی😐🤍

آره دیگه 

ی خونه و زمین قدیمی میخریدم ی مقدار برای درست کردنش میزاشتم کنار  شوهرم کسب کار مورد علاقه شو راه مینداخت.

یکم پول رو ماشینمون میزاشتم ی چیز خوب در حد پژو پارسی چیزی بخریم 

ی مقداری کمک پدرم میکردم برا جهیزیه و یکم پول میدادم مامانم برای خودش که دیگه کار نکنه

بعدشم کمک میکردم به بچه های کار و کسایی که دستشون به دهنشون نمیرسه حدقل ی مقداری کمک میکردم یا براشون پک خوراکی میبردم

تازه عروس دوماد ها برا اجاره خونه پول کمکشون میکردم

برا بچه های بیمارستانی یا کمک میکردم یا چیزی میخریدم 

ی عالمه گل  هم برای کسایی که تو سالمندان  هستن میخریدم میبردم بهشون میدادم خوشحالشون کنم.

و تمام

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میرفتم خونه ی چند نفر بی سروصدا کارشونو تموم میکردم   

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

میرفتم هایپر ها هرچی میخواستم میخوردم

😂😂😂بدبخت حداقل پول بزن ب جیب فرداش بتونی عشق وحال کنی😐

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

آره دیگه   ی خونه و زمین قدیمی میخریدم ی مقدار برای درست کردنش میزاشتم کنار  شوهرم ک ...

❤️❤️❤️❤️

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

میرفتم خونه ی چند نفر بی سروصدا کارشونو تموم میکردم    

چقد همه قاتل شدن😂

می رفتم هنگ کنگ  دنبال قاتل بروسلی!!!! یک ضرب تمام فنون رزمی رو به روش پیاده می کردم!!!!!

اووهع حاجی این واست نون واب نمیشه برو طلافروشیی بانگی چیزی ک توش پول باشه 

مثلا بری کلی تریاک ومواد بخری بعد بزنی تو کارش اخ چ قدر پول توشه🥹

من شبا میرم خونه همسایه ها ...همه ی زوجارو میبینم😂😂😂

تباه🥲😂

میرفتم کنار کراشم مینشستم☺

اخییی🥹🥹🥹❤️انشالله واقعیش

میرفتم فروشگاه خوراکی می‌خوردم😂💔

پولارم ببر باخودت 😕اینجوری فرداش هم اسهالی هم بی پول🥲